Mobbinge devam edin siz edin, pisman olucaksiniz
Onlar konusur baba amg sürer
Mobbing yapıldıkça ben de sana taraf olmak isterim. Sorsalar avukatı mısın? Evet koçum avukatıyım. YKS’den gayrı tamamlanmadı. Blacksea dlc den sonra köprüye bağlanabilirdi. Editor işiyle uğraşmadığım için ses etmek istemem çünkü haddim değil lakin yarım kalan haritaları birleştirmek bile ters ne hikmetse. Böyle kural varsa KATILMIYORUM! Aksine reddediyorum. Edepsizsem affola. Çünkü böyle bir amacım yoktur. Bu da böyle bilene.
sana şu gerçeği söyleyeyim. 81 ilin tamamını sıfırdan yaparak herhangi bir mod getirmeyecek ve tamamlamayacak. bu boş hayalden vazgeçelim. scs resmi olarak geliştirdiğinde içinde olan şehir sayısına göre baz alıp genişletmeleri o zaman mod yapımcıları yapacak. işte o zaman hak edilen ortam ve ülkenin tamamı öyle ya da böyle yer alacak. aklı olan eğer editör de biliyor ve gerçekten düzgün biri ise zaten zamanı geldiğinde o modlarla uğraşır en azından road to sidik racing yapmaz.
sabır ya ucuna geldik artık az sabredin yok promodsmuş yok başka bir haritaymış yav durun diyorum size sabır.
sakin sakin bekleyelim.
SCS ye birakirsak daha cok yolu var. Daha izlanda var, irlanda var sirada. En azindan SCS cikarana kadar insanlar ücretsiz bir sekilde türkiye yi keyifle kesfetsin
Hem dlc yi alacak durumu olmayan insanlar elbette olacak, en azindan onlar icin bir alternatif olur modumuz
Sonunda bizi destekleyen bir türk, cok tesekkür ederim
Sonuna kadar katılıyorum. Türkiye DLC öyle ya da böyle gelecek. Avrupanın köyden hallice ülkelerinden daha fazla oyuncu var TR’de. Promods da burayı atladıysa %99.9 SCS, Türkiye planları yapıyordur da emeğimiz boşa gitmesin diye atlamışlardır. DLC geldikten sonra 81 il tamamlamak daha mantıklı.
He sizin modunuza bi karşıtlığım yok, tabii ki de çıkmasını isterim çeşitlilik iyidir ama siz yinede fazla yüksekten uçmayın.
scs türkiyeyi yapmaz, bunu yazin bir kenara, bir kere zaten yapti türkiyeyi, diger kalan taraf asya kitasina ait. O yüzden bosuna ümitlenmiyelim bence.
bugün ETS2 yarın WOT;)
koskoca firma "Asya"ya aittir diye para kazanmayı mı bırakacak?
Türkiye’nin gelmesi max 5 yıl içinde . kesin bilgi demiyorum 4 de olabilir 6 da
tüm yorumlara bakınca bi Rus’lar şu rahmetli Sergey babanın haritası konusunda birbirlerine girdi epey, bi de bize mahsus bu olay.
Hiçbir başka yabancı topluluklarda boş gerilimler yüzünden kimse laf dalaşına girmiyor. Bizde şu esastır: biri bişe mi çıkardı, önünü kes, haset et, bitiremezse de göm ASLA bütünleyici ve kucaklayıcı bir millet değiliz, bu simulasyon olarak da nasıııı belli ediyor görünüyor;)
Neler neler dönüyor bir bilseniz pişman olmayacaksınız aslında da işte herkesin yanından geçip gittiği assetlerin aslında ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz. Oyun sektöründeki açıktan dolayı bir bok bilmeyip çirkeflik yapanlar bile varken az çok bilen insanların da böyle dipte köşede boş şeylerle avuntu yapması beni üzüyor. 81 ile ayıracağım vakit yerine kendi projemi yapar hem cebime bakardım hem de motivasyonum olurdu.
Arkadaşlar hani burda bu yapımcılara saldırıyorsunuz linç ediyorsunuz hakaret ediyorsunuz falan filan tamam da bak adamlar diyor ki Şarköy’ü getircez
Yazık valla yazık, ülkemizin gelişmeme nedenini anlıyorum artık, yemin ediyorum türkler linçliyor yabancılar sonuna kadar destek veriyor. Yazıklar olsun size, bir daha haritamızdan foto moto fln atmıyoruz buraya. Eğer gelişmeleri takip etmek isteyen olursa discord sunucumuza gelebilir: Road To Anatolia
İnanılmaz resmen, burada yapımcılar o kadar emek verip gecelerini gündüzlerini harcıyorlar bu proje için. Sizin yaptığınıza bakın. Size türkiye haritası bile çok umarım SCS yapmaz çünkü haketmiyorsunuz acizsiniz
sidik yarışı olduğunu kimlerin gelip nasıl yorum yaptığından net anlıyorsunuz. işte sorun burada zaten bu kadar emek harcanıp bu emeğin bu şekilde rezil edilmesi haritayı yapanların suçudur. kafa yapınızı değiştirmediğiniz sürece ona buna abi çekmeye devam ettiğiniz sürece zaten hep taklit etmeye devam edeceksiniz.
tecrübe saatlerce boş yere editörde zaman harcamakla da olmuyor. eskiden kaç tane proje başlatılıyordu denemeler yapıyorlardı ama onlara ortam böyle olmasa bile saygı gösterip oynuyorduk. şimdi kepaze olmuş her yer. ilk defa mı harita gördük? karnımız tok. siz discordda kavga edeceksiniz onun bunun arkasından iş çevireceksiniz sonra burada ceremesini biz çekelim. yok desteklemediniz falan desinler burada paylaşılıp da büyümeyen yürümeyen mod var mı? bütün trafiği buradan çekip sonra discorda gelsenize muhabbeti yapıyorsunuz.
umarım scs yapmazmış ee kardeş sana soracaktı(k). emeği rezil eden yapımcların ta kendisi az laf dinleseler nasıl daha doğru bir proje yayınlarım, emeğim, zamanım gitmez, tepki çekmem deseler zaten kimse gelip yok müziğimizi çaldınız, haritamızı çaldınız, onu şöyle yaptınız, buna havhav dediniz demezdi. sidik yarışı işte normal. konuyu açan demiyor ki yav bu kadar yorum oldu bir özel mesaj atayım temizleyelim şunları vs. yanlış anlaşılmalar oldu bunları kaldıralım. ama yok gelen vuruyor giden vuruyor. çok rezil ya gerçekten yapmayın.
İronidir umarım mesajın = (!) Promods haritasından Çanakkale’yi çalayım, izin verilmemesine rağmen bir gün sonra TrExtended’dan Beylikdüzü’nü trailer videosuna ekliyeyim sonra olanları görüp yazan kişilere acizsiniz diye yorum yazayım.
çanakkale bölümü promods’tan mı gerçekten modeller ve sektörleri ile?
ilk bakışta dedim o emre’nin yaptığı yer aklıma gelmişti ama dedim yani bu kadar şey yapılıyor o da tasarlanır. adamlar durmadan çalmışlar ya durmadan. tiplerden belli zaten bir cacık yapılmadığı orada burada konu açıp anatolia adını da rezil etmişler.
eleman diyor ki bak bak olaya; bu harita yapılsaymış da eee? scs’nin yapacağı dlc’ye parası yetmeyenler onu alamayacakmış eee? yani bu haritayı oynasaymış.
vay anasını ya gerçekten
hani insan biraz kendini bilir, oyunu bilir, editörü bilir, dlc kavramını bilir. ne gerektirir ne gerektirmez bilir ama yok.
boşu boşuna road to anatolia adını kirletmişsiniz.
mümkünse böyle çapsızlar herhangi bir şekilde bundan sonra haritalarında anatolia, turkey, turkiye gibi isimler kullanmasın. buna diğer harita takımları da dahil. boşu boşuna gelecekte yapılacak güzel projeleri ve ülkeyi lekeliyorsunuz. bu kadar önemli bir viraja geldik sizin salaklıklarınızla uğraşamayız.
ya hani umrumda da değil ama yazık ya biz neyle uğraşıyoruz elemanlar geliyor parkın ortasında oradan buradan arakladıkları ile harita yapıp ortalığı karıştırıyor. farklı isimlerle birden fazla hesap açıp takılıyorlar. sanki fark etmiyoruz.
benzer şeyler.