Road to Anatolia Map Türkiye Haritası 1:19

3 Beğeni

lsadkfkhjdaskhjdsaf

sonra niye tepki gösteriyorsun abicim emeği veren sensin, giden zaman senin o yüzden uyarıyoruz ne yapayım banane. o kadar uğraş verilmiş bir şeyler yapılmış heves edilmiş son yorumlara bak facia :smiley: rahat davranın ya kasmayın yani hemen başka bir harita gibi olmaya gerek yok. sakin sakin sonuçta sen yapıyorsun.

4 Beğeni
2 Beğeni

Bizim harita konumuzu yakından takip ediyorsun, eyvallah. Bizim işi kolaymış gibi zannedip gaza gelip büyük ölçek duyurup, sonra işin içinden çıkamayınca 1:19’a geri dönmüşsünüz. Zamanında onun bunun gazına gelerek bize sallayıp, sonra bükemediğin eli öperken yanaşmaya çalıştığını da biliyoruz. Kim ne derse desin, Hasan’ın dediği gibi biz artık bunu bir iş sektörüne dönüştürdük. Ben dahil kaç kişi gecesini gündüze katıp bu projeden ekmek yiyor ve bu konuda katıyım. Haritanın isminden tut teaser konseptine kadar bizden almışsın. Size son uyarım: Bizim haritamız veya modlarımızdan en ufak bir esinti görürsem, bu sefer farklı yollara başvurup konuşurum, siz uğraşırsınız.

6 Beğeni

Harun abi zamaninda yaptigim saygisizlik icin gercekten cok özür diliyorum, o zamanlar cahildik ergendik, o seref yoksunu ekip ile hic bir bagim yok zaten artik. Onlara inat yapiyorum zaten. Banada cok büyük haksizlik yapildi orada. Emin olun sizin haritanizdan en ufak bir parcayi calip haritamiza eklemicez. Haritanizda oynayarak gercekten keyif aliyorum

Parça alıp ekleyemezsin zaten, esinti diyorum sana. Piyasada durmak istiyorsan kendini konuşturacaksın. Başkasından özenip yapmaya çalıştığın veya başkasına inat girdiğin projeyle değil. Yoksa fazla barınamazsın…

3 Beğeni

Anladim abi, ben kimseyi rakip olarak görmüyorum size sonuna kadar destek veriyorum, senden ricam discord sunucunuzdaki banimi kaldirabilirmisiniz. Kaldirmassan da canin sagolsun seviliyorsunuz

Video’da geçen 2:00 2:10 kısmı benim yaptığım ve TREX moduna ait olan yerler. Daha geçen gün bu konu başlığında ne yazıldı, attığın videonun içinde ne var? Yani milletimiz şaşırtmıyor gerçekten.
@HasanOfke @bona .

3 Beğeni

ben son yorumlardan sonra susma hakkımı kullanıyorum allah akıl fikir versin sadece şu kadar emek harcayacam öyle ya da böyle sonra bu yorumlar olacak öleyim daha iyi

4 Beğeni

Ya arkadaşlar tamam. Olayın iç yüzünü bilmediğimden ötürü yorum yapamam. Fakat haritalar genel olarak bir başlayan yarım kalıyor bu konuda hem fikir olalım. YKS’den gayrı bir tane biten yok. Blacksea DLC’den sonda o da Basın Express yolundan köprülere bağlanabilirdi ama yapmadılar canları sağolsun. Olsaydı iyi idi. Ya arkadaş bu ne yani bizim ortak davamız TR haritası. Editor işi ile uğraşmadığım için söz söylemek haddim değil. Lakin ben de TR haritasında sizin kadar ben de araç kullanmaya hasret kaldığımı da belirtmek istedim.

HTV Haritasına da geleceksek: O harita da muazzam bir iş olmuş anlatılmaz yaşanılır. Övgü kasmıyorum anlatılmaz yaşanılır. Çünkü hız sınırlayıcı özelliğini aktif edip Travego SHD 16 kullanırken 90 KM hız cuk oturmuş öyle böyle değil. Diğer haritada solluyorsun o hızla. Ama HVT haritada AI araçlarla neredeyse paralel ilerliyorsun.

Ben senelerce İstanbul’da yaşadığım için o şehrin tamamı bitsin isterim. Ondan sonra o harita satın alınması fazlasıyla hak eder ve o vakit (büyük konuşmayım) satın alırım. Kolay gelsin!

7 Beğeni

By HamzaB67 (Project Zonguldak)

5 Beğeni

Bakin buraya yaziyorum bu proje yarim kalmayacak günün sonunda 81 ili scs kalitesinde göreceksiniz

Teşekkürler! :slight_smile:

1 Beğeni

Road to Anatolia yeni 3D Artist arıyor!

Ekibimizin bir kismi yeni süpriz yerli bir tir modu üzerinde calisiyor. Ama tabi bunun icin yeterli bilgimiz yok. O yüzden yeni 3D Artistleri ariyoruz, gercekten model cizmekte basarili insanlar ariyoruz
Sizde aradığımız özellikler:
En az 15 yaşında olmalısınız
Blender veya 3DS Max’ye hakim olmak
ETS2 Convert biliyorsunuz
Daha önce bitirdiğiniz ve paylaştığınız bir mod
Modu tasarlarken her zaman Discord’da canlı yayında olmalısınız.

Size sunduklarımız:

Aylık (5000 TL) maaş.
Her konuda size yardımcı olacak harika bir ekip
Ve daha fazlasi…
Basvurunuzu discord sunucumuzdaki recruitment kanali üzerinden gönderebilirsiniz

abi ilk sürümde hangi şehirler olacak

1 Beğeni

Keşan, şarköy, gelibolu, lapeski, Ilgardere, Eceabat, Kilitbahir, Seddülbahir, Çardak, Biga, Bandırma, Bursa, Orhangazi, İnegöl, Eskisehir, Bözüyük, ve Gökceada

telifsiz bir sürü müzik varken gitmiş adamlarınkini koymuş, yetmemiş diğer harita modundan görüntü de koymuş, sizde hiç akıl yok mu?

5 Beğeni

Hasbin Allahu ve Nimel Vekil!

3 Beğeni

@HasanOfke abi biz bir şey söyleyince bizim yorumları kaldırıyon ama başkaları tartışma yapınca niyeyse karışmıyon ya :smiley:

2 Beğeni