Road to Anatolia Map Türkiye Haritası 1:19

Evet, bu bir tir simulasyonu o yüzden otogar eklemenin sacma oldugunu düsünüyoruz, fakat eger cok istek olursa, ekleyecez.

• Haritamiza gercekci otogarlar eklensin mi?
  • Evet
  • Hayır
0 oylayan

Zaten kısıtlı olan çalışma sürenizin ciddi kısmını da otogar yapmaya ayırmanızı beklemek/istemek, açık açık “bu harita modu da öncülleri gibi uzun ömürlü olmasın” demekle eşdeğer geliyor kulağa…

Modlamada İster 8/25 çalışın ister 6 ayda bir bakın hiç problem değil, öncelik sizin huzurunuz. keyfinize bakın geçin abiler… (Bu TR haritaciligi, koca bir yarıda-bile-kalmadan patlayan işler çöplüğüne evrildi son dönemde, bu yüzden istek mistek olaylarına girmeyin abiler naçizane tavsiye)

Edit1: Alttaki yorum :saluting_face: şaşırtmamaya devam
Edit: daha altta dönen trex muhabbeti ise…

6 Beğeni

Bi oyunda tir dan cok otobus kullananlar var bence otogarda yapilsa iyi olur

Maalesef bu bilgiyı dogru bulmuyorum, diger yabanci oyunculari da sayarsak oyun cogunlukla tir ile oynaniyor. Otobüsler icin ayri modlar kurmamiz gerek kaliyor

1 Beğeni

Merhaba. Zamanında TrExtended haritasını yakından takip etmiş biri olarak soruyorum. TrExtended ekibinin size buraları kullanma hakkında verdiği izin ile ilgili kanıtınızı paylaşabilir misiniz?

Mesajın Çevirisi: “TrExtended’ın kısımlarını kullanmak için izin aldı, bu yüzden de bayağı ilerleme gerçekleşti. Sonuçta zamanında TrExtended geliştiricilerinden biriydi.”

1 Beğeni

Henüz izin almadım, Hamza yanlış biliyor, izin almaya çalışacağımı söyledim.
Denedim ama henüz bir cevap alamadım.

Hasan öfke yanitliyor :eyes:

Ben öyle bir izin vermedim. Dönüp dolaşıp TREX’in kapısında bitmek anlamsız. Bu da bir hevesle başladığınızı gösteriyor. Yok 81 ilmiş vs. gelişen olaylardan bi haber iş yapıyorsunuz. Önemli olan bunları kendiniz yapıp geri kalanını yapacak güveni vermek. Ayrıca gazla birkaç ay gidilecek. Ne kadar yapılan şeyler güzel olsa da meselenin sidik yarışına döndüğünü biliyorum merak etmeyin. Bu harita,otobüs modlarını yapan gruplar arasındaki tartışmaların bir önemi yok. Zamanınız ve emeğiniz söz konusu.

Siz çoktan eklemiş ve paylaşmışsınız. Halbuki eklediğiniz harita bir sürü kural ile geliştirilmeye çalışılmıştı. O emek de öyle ya da böyle o kurallar gereği ciddiye alındığı için verilmişti.
TREX harita parçalarının değerlendirilmesini istiyorum ama bunda bir çıkarımız olmuyor. Herkes sadece mesajı atıp haritayı kullanalım istiyor. Kendiniz bir benzerini günümüz şartlarında daha iyi aktarabilir. Haritalara karşı değilim şu an sadece bunlarla çok önemli meseleler varken meşgul olmak mantıklı gelmiyor. Road to the black sea sonrası TREX ile başlatılan süreç bir başka DLC sonrası da bambaşka kapıları açacak o yüzden editörü bilen en ufak bir sürüş bile çıkarmış modların kıymeti önemli. Özellikle harita ölçeğine uygun hareket ediliyorsa avantaj da çok ama açık olalım zor bir süreç ne model eklemekle ne onunla bununla biter. O nedenle şu an mantıksız gelen vaatler yerine kendi çabanızla ile bir şeylerin benzetildiği bir harita olarak değerlendirmek daha iyi olur. Eğer birkaç yıl içinde de hala harita modu veya eklemeler yapmaya devam edecek imkanınız olursa merak etmeyin tüm Türk topluluğu hak ettiği ile ödüllendirilecektir. Haliyle asıl çabanızı o günlere saklamalısınız. Tabii Türkiye harita modlarını yaparken takımlar bir sürü araştırma geliştirme de yapılıyor. Bunları da zamanı geldiğinde ciddi feedback olarak derlenip toplanması ve bu gibi haritalarda da uygulandıysa örnek olarak gösterilmesi gerekecek.

Bence çok kasmayın editörü öğrenmek isteyecek veya oyun geliştirmede deneyimli insan sayısı veya vakit ayıracak insan sayısı eskisine göre daha çok. Ama en ufak bir sürüm de olsa oynanabilr şekilde yayınlanması daha itici güç olur. Şu an kendi yaptıklarınızla ilgili çalışmayı çıkarmak daha iyi başkalarının veya olmayan yerleri vaat etmektense. Günün sonunda giden zaman sizin ve bu hiç bitmeyecek bir geliştirme süreci. :confused:

6 Beğeni

Büyük bir hevesle başladık diyorsunuz ama öyle değil. tüm Türkiye’yi bitirmeyi hedefleyerek basladik ve bunu ciddiye alıyoruz. Maalesef şu anda Türklerden çok yabancılardan destek alıyoruz. Nedenini bilmiyorum. TREX’i haritamıza dahil etmemizin amacı proje süresini kısaltmak ve bu kadar güzel bir haritanın rafta kalmasını istemiyoruz. bizim bu motivasyonumuz ölümüne kadar devam edecektir. Ekibimizin bolca vakti var ve şu anda tam gaz çalışıyoruz.

1 Beğeni

Kimsenin projesi veya yapacakları emin olun, yarıda kalan bir proje sahiplerinin umurunda değildir bana kalırsa. Henüz daha bir şeylerin başındayken kalkıp bir ekibin zamanında büyük emeklerle ve zamanlarıyla yapılan bir şeyi haritamıza dahil etmemizin şeklinde konuşmanın bile ne kadar yanlış olduğunu biraz farkındasınızdır umarım. TREX olarak da Hasan başta olmak üzere kimsenin buna onay vereceğini/vereceğimi de sanmıyorum.

Farkindayim, ben hasana özelden bir kac defa izin istedim, cevap verilmedi, o yüzdende trextendi haritamiza baglamaktan zaten vazgectim. Hasanin’da dedigi gibi " Önemli olan bunları kendiniz yapıp geri kalanını yapacak güveni vermek"

Selamlar,

‘Tr Extended Map’ harita modunun başka harita modları içerisinde kullanımı ile ilgili herhangi bir izin söz konusu değildir. Türkiye ile ilgili mod çalışması içinde olan ekiplere başarılar dilerim.

Bona
Tr Extended Map
Proje Sorumlusu

6 Beğeni

Tamamdır, ben sadece cevapınızı merak ettim. Peki izin vermediğinize göre, tr extended için bir fix yayınlamamıza izin verirmisiniz? yani haritanızı bizim haritamızla ve güncel promods sürümü ile uyumlu hale getirdik ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor

Teşekkür ederim.

Hakan
Road to Anatolia
Kurucusu

İzin verilmesi bence de mantıklı değil. O zaman diğer harita yapımcıları da ister Oyuncuyusbis de istesin 2k24 de istesin bu olay böyle sürer gider. Evet Tr Extended Map çok güzeldi ama bir şekilde sonlandırıldı. Türkiye haritasını yapmaya çalışan arkdaşlar kendilerine güveniyorsa ve istiyorsa daha güzelini yapsın biz de destek verelim

1 Beğeni

ne zaman çıkarmayı planlıyorsunuz

2 ay sonra

1 Beğeni

https://www.youtube.com/watch?v=kRXBFlRRHLk @HarunAras kral bıraz sizin traileri örnek alarak yaptik affet bizi <3

Teaser Müziği açıklama belirtildiği gibi kullanımı yasaktır. İhtar atmamı istemiyorsanız bize özenmeden harita teaserınızı çekip paylaşın. 2 Saat veriyorum size. Harita böyle yapılmaz.

1 Beğeni

Tamamdir, kusura bakmayin degistiroyrum teaser müzigini :eyes: