Herkese merhaba! Evet, ortalıkta hiçbir şey yokken, aslında 5 yıldır projemizi yürütüyorduk ve bugün bunu duyurmak istiyoruz. Şimdiye kadar duyurmamamızın sebebi, haritayı bitirip bitiremeyeceğimizden emin olmadığimız için sizi boşuna heveslendirmek istemedik. Çünkü Türkiye haritalarının çoğu yarım kalmış durumda. Editörü arkadaşlarımızla öğrenerek başladık. Zamanla kendimizi geliştirdik. Ve daha iyi işler çıkartdık. Bu sene Haziran ayında haritanın ilk sürümünü yayınlamayı planlıyoruz. Harita kombinasyonlarinda kullanbilmeniz icin Promods ile uyumlu hale getirdik.
okuduğunuz için teşekkür ederiz. <3
Proje Sahibi: Arel Editörcü: Arel, Rezan(Space), Dogukan89 Modeller: Alan.pl
Peki TR Extended ile uyumluluk var mıdır? Çünkü yarım kaldı. Oradan devamı gelse çok güzel olur aslında. Saygısızlıkmış bilmem neymiş vs. vs. Aslında sahipleri gerçekten farkındaysa lüzumsuz yete ses çıkartmaların bir manası olmayacağını bilmeleri gerek. Dahil ederken izin verseler, edildiğinde selam çakılsa çok güze olur aslında. Kolay gelsin. Sessiz sedasız olması gereken de o aslında.
TR Extended Map, mevcut haliyle hala çekici ve profesyonel görünüyor. Ancak, ne yazık ki, 3 yıl önce desteği kaldırılmış bir haritayı uyumlu hale getirmek mümkün değil.
Bahsi geçen konuda benim haritama ait görsellerden sadece 1 resim vardı onu da konu sahibi arkadaş benim haritama ait olan söz konusu resmi konudan direkt olarak kaldırıp aynı zamanda bana özel mesajdan bir yanlışlık olduğunu belirterek ona başka bir arkadaşı bu resimleri gönderdiğinden ve kendisi de konuya eklediğinden bahsetti. Bu sebeple resim konudan silindiği için benim yorumum ise farklı yöne çekiliyormuş izlenimi vermemesi adına ben de yorumumu kaldırdım yani sorun yok problem çözüldü…
Harita promods ile baglanti üzerine yapılıyor, yani gürcistan’a kadar karadeniz hattını, ve tekirdağdan, canakkale üzerinden, promodsun middle east türkiye bölgesine kadar akdeniz hatti, fakat ic anadoluya kadar ilerlemeyi düsünüyoruz
Boğaziçi ve FSM Köprüsü’nü yapmak istiyoruz ama ekibimizdeki modelcimiz bunları çizecek kadar profesyonel değil. Küçük şeyler çizebilir. Bende blenderi cok ögrenmek istiyorum cok kez denedim harita icin istedigim modeli cizeyim ama kafam almiyor yemin ederim. ilginiz icin tesekkür ederim
yani simdi onlarin köprü modellerini alsam ne kadar sorun cikar bilmiyorum o yüzden yapamam maalesef, onlara sorabilmek icin nerden yazacam bilmiyorum yapimcilari piyasada yoklar