sahi ya ne oldu buna çıktı mı
Muhabbet çghdeki gibi aha duydunuz yine baa puşt dedi moduna gelmiş. Tamam ya olmuş bizim millet
çıksa konusu açık olurdu, olaysız şekilde dağıldılar.
abi proje sıralaması nasıl olacak
Konuyla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyorum. Ancak mevcut proje, tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki, hevesle başlayıp kısa sürede sönümlenecek bir balon proje olmaktan öteye gidemeyecek gibi görünüyor. Bu sadece tahmin değil; yılların verdiği birikimle, geçmişte benzer süreçleri çokça yaşamış biri olarak bir tespittir.
Arkadaşımız, “X kişisine rakip olarak yola çıktım” şeklinde bir motivasyonla hareket ediyor. Ancak bu bakış açısıyla bu proje en fazla bir yıl dayanabilir; sonrasında ise ya tıkanacak ya da tamamen rafa kaldırılacaktır.
Biz HVT ekibi olarak “Gerçek Türkiye Haritası” mottosuyla yola çıktık. Kalitemizi ise yalnızca söylemlerle değil, kullanıcılarımızın yorumlarına dayanan somut geri bildirimlerle kanıtladığımızı düşünüyoruz. Bu nedenle böl, parçala, heves uğruna yapılan balon projeler yerine, gerçekten değerli işler ortaya koyan arkadaşlar elbette kendilerini ispat ettikleri takdirde, tescillenmiş ve kurumsallaşmış bir mod firması olan HVT bünyesinde yer bulabilirler ve adlarından söz ettirebilirler.
Ancak bu noktaya ulaşmanın yolu; sağlam bir karakter ve güçlü bir yetenekten geçer. Sağdan soldan alınan gazla, ithamlarla ve içi boş rekabetlerle değil… Meyve veren ağaç taşlanır misali, boş eleştiriler yerine bu işi en iyi yapanların yanında yer alarak, kendini geliştirerek ve gerçekten üretken olarak başarıya ulaşılabilir.
Kısacası; inatlaşarak, kopyala-yapıştır projelerle veya sırf birilerine rakip olma niyetiyle yapılan işlerle değil; karakterli bir duruş sergileyerek ve kendi rüştünü ispat ederek gerçek başarıya ulaşılabilir.
Herkese kolaylıklar ve başarılar dilerim.
Başkasının görselini paylaşmaktan vazgeç
konsept bir harita yapilmis, ve gayete uygun bizde ona göre hareket ediyoruz ayrica kocaman bybona yaziyor orada bu konspet haritasini bilen biliyor zaten
Sözde projenin ilerlemesini yedi bölgeye göre renklendirilmiş başka bir haritaya bakarak sallamasyon versiyonlar uydurmuşsun. Kendin düşünüp de mantıklı bir şey planlamamışsın. Başkasının yaptığı haritadaki gibi ilerleyebileceğini sanacak kadar bilgisiz ve tecrübesizsin. Laf da dinlemiyorsun. Burada günlerdir biz ne anlatıyoruz hala yüzsüz bir şekilde ne paylaşıyorsunuz.
Beni bana tanimadan tecrübesiz ve bilgisiz demen ? neyse 2 ay sonra görüceksiniz zaten. hilmi sahin fln ne kadar bayilacak haritaya, bilip bilmeden benim hakkimda konusma bence. Bu konuyu da kapatabilirsin, burada paylasmicaz artik bisey, cünkü linclemekten baska bisey bilmiyorsunuz
herkes balon proje oldugunu sansin, ekip zamanla daha da büyücek ve daha cok isler cikarticaz. zaman gösterecek hepsini sadece sabir
Madem balon değil çık kendin göster yaptıklarını, ProMods’taki, HVT’deki ve TR Extended’taki yetkililerinden izin almadan haritayı olduğu gibi kopyala yapıştır yapıp kendininmiş gibi gösteriyorsun. İnsanların gerçeği söylemesi linç değil. Mapindeki 2 objenden 5’i çalıntı zaten, teaser’a bakıyoruz, yukarıda belirtildiği gibi orada bile özgün olamamışsın daha ne denir ki pes vallahi
çalıntı modeller ve harita sektörleri ile harita yayınlamayı hala düşünebiliyorsun. hala o bu beğensin diye en önemli kriterleri bile es geçiyorsun. karakteriniz baya kötüymüş uzun süredir böyle şey görmedim.
bu kadar bilinçsiz de bir şey yapılmaz. elimde olsa yargılarım. ne linçlemesi. o derece bir suç işliyorsun.
Bir daha kesinlikle burada herhangi bir şekilde yer almayın. Bu kadar arsızlık bize yetti. Harita yapımcılığını kepaze etmişsiniz. Sizin bir harita çıkarma ve o haritanın sorunsuz oynanma ihtimali yok. Gidip muhtemelen kıyıda köşede kalmış her şeyi izinsiz çakacaksınız. Ya bu kadar harita modu yaptı o insanlar efendi gibi çıkardılar, ayrıldılar, kapattılar. Onlar bilmiyor muydu onun bunun haritasını çalmayı? Bu size doğru mu geldi. İzinsiz araklamak bir de gidip promods’a kadar oradan araklamışsınız sizi barındırırlar mı bu arsızlıkla? İnsan yerine koyup cevap verdik, yol gösterdik bir de üstüne.