Xbox app e fs25 gelir mi ki acaba
araziyi kireçlerken ben yaparken normal kireç atıyor ,işciye verdiğim zaman dümdüz gidiyor kireç atmıyor çok ilginç
MS Store’dan oynayanlar merak ettim oyunu sistem diskine mi yoksa başka bir diske (D Diski gibi vb) kurdular merak ettim ? Çünkü herkeste böyle bir sıkıntı yok anladığım kadarıyla
Ben D diskine kurdum hocam.
Bende sistem diskinde kuruluydu acaba diyorum save ile bir ilgisi var mıdır diye ? Bu sorun düzelmezse oyunu Epic’den alacağım çözmeyi denemekle hiç uğraşmayacağım
@Henkai teşekkür ederim önerdiğin ayarlarla daha iyi gözüküyor, yine de 3d ayarının %200 olması bir tık fazla gibi. %150 sanki yeter.
beyler bu neden ortasından başlıyor da tarlanın başından başlamıyor?
böyle ayarladım ama…
sabanda da aynı muhabbeti yaptı.
sistem diskinden kurulu bende de
Keyifli oyunlar dilerim hocam. Merak ettiğiniz bir şey olursa ulaşabilirsiniz. 3D gibi yüzdelik (%) ayarları kendi deneyiminize göre ayarlayabilirsiniz tabii. Selametle.
Gtx serisi olan Nvidia kartı ile alınan bu performans gayet güzel.
@HasanOfke 3060 ile bence 50 60’dan fazla fps alıyor olman lazım. Yayında FSR açınca ekranda bir şeyler çıkıyor demiştin, yayın geçmişinden baktım son kenar işleme olan FSR’yi açmışsın FidelityFX Süper Çözünürlük 3 + Frame Generation denememişsin. Bence yazdığım ayarları bu akşam yayın var bence dene faydası olur. Eğer memnun kalmazsan eski ayarlarının görüntüsünü ss alıp masaüstüne yedeklediğin shader cache dosyasını geri atarsın, ama bu ayarlar ile rahat 80 90 fps alman lazım.
Frame Generation açınca ekranın kaymaması için 3d işleme çözünürlüğünü 100 yapıp kaydet ardından;
Shader cache dosyasını sil ve masaüstüne yedekle.
Genel ayarları Çok Yükseğe alıp, TAA kapalı, DLSS kapalı,
Fidelity Süper Çözünürlük 3 olanı: Quality ( Son işleme kenar yumuşatma olan fsr değil, Süper çözünürlük ile başlayan kafan karışmasın diye.)
Frame Generation: Açık
Maks Aynalar: 0
Doku Filtreleme Aniso 16X
Maks Gölge ışıkları 1
Nesne Çizim Uzaklığı 150
Yeşillik Çizim Uzaklığı 160
Detay ve Arazi Detay Mesefeleri 200
Işık kalitesini Ultradan, Çok yükseğe
Lens Parlaması Kalitesi: Kapalıdan yükseğe
Netliği de 0.5 olarak ayarla, 1.0 bana çok keskin ve tırtıklı geliyor. 0.5 ve altı baya ideal 0.0 bile kullanılabilir Fsr keskinliği sert çünkü.
Geri kalan ayarlar çok yükseğe alınca geldiği ayarlar gibi kalsın dediğim gibi 80 - 90 ve üstü fps rahat alman lazım.
Teknik Destek & Yardım ile ilgili bu konuya geçebilirsiniz. Bu konu oyun içi ile alakalı kalsın. Belli teknik konular bir hayli uzayacak.
ortasından başlıyor en son kenarları yapıyor bende de aynı.
ben fs22e geri dönüyorum bu oyun düzelene kadar ki en az 6 ay düzelmez rahat
herkes baksana şikayet edip duruyor oyun hakkında
steamde de umarım oyun bi olumsuz olurda akılları başlarına gelir
netlik zaten 0.5ten fazla olursa görüntü bozuluyor. aşağıdaki 0.5 değerinde fps yüksek güzel oldu.
ama 3d işlemeyi de bi tık yükseltsem 32inç monitörde bi tık daha net görünecek.
çoğu modelde uzaktan yakından baktığında titremeler ve keskinleştirme sorunu oluyor. Quality de olsa dlss daha iyi dengeliyor. +++ hızlanırsan görüntü bozuluyor.
boşa çalışan fpsin zararı çok çünkü asıl yapması gereken işi yapmıyor.
valla yazdıklarınızı okuduktan sonra sanki herkes oyunu korsan almışta ondan dolayı böyle sorunlarla uğraşıyor diyorum… zaten yine giants software bana birşey olmaz rakibim yok diye yine rahat takılmış…
estafurullah hocam bende şimdi silip oyunu tekrar yüklicem bakalım aynı hatayı alcakmıyız
Vallahi ben save dışında o kadar sorunsuz oynuyorum ki. 12 den 16 ya kadar multi attım şimdi single save de silaj biçiyorum tek sorunum save dosyası yok
Benim durduk yere save’im gitti. Nasıl geri getireceğiz şimdi? @Gencocan Bir fikrin var mı?
yanlız kaldırcam ama ne m storde da kaldır var nede denetim masasındaki program kaldırda ben bunu nası kaldırırım bilen varmı
Sanırım ayarlarınız yukarıda gözükendi. En kısa sürede deneyeceğim. Mobil 1660ti’da da benzer sonuçları alabilirim umarım.