Farming Simulator 25 [Ana Konu]

Hocam kusura bakmayın mesajınıza geç döndüm ama sorunu maalesef düzeltemedim bu yüzden güzelim oyunu oynayamıyorum hiç istemiyorum ama sorun çözülene kadar crackli oynayacağım herhalde sorun çözülürse tekrar orjinal olarak indiririm.

Çok teşekkürler sağolun düşüre düşüre bir yerde tutturmaya çalışacağım ama orta ayarlarda görüntü çok kötü bir deneyelim teşekkürler.

yakında güncelleme gelecek gibi steam tarafında birkaç değişiklik olmuş ama yayınlanmamış

Optimizasyon çöp, mod yapıcaz mod klasörü yok. Oyun save dosyaları şifreli. Şahsi düşüncem biz 200 TL’ ye yine de iyi almışız. 2800TL’ ye kesinlikle alınacak bir oyun değil. Tabii o kadar pahalı olması da ayrı bir saçmalık.

1 Beğeni

Mod klasörü var →

@Mertcan39 @HasaN.T

Gizli öğeler açık olmalı!

mod klasörünü biliyorum save lazım hocam.

Arkadaşlar oyun ayarlarını kendimce ayarladım ama yaptıktan sonra ekran ın geri kalan kısmı gözükmüyor. Hiç başına böyle bir problem denk gelmiş biri varmı ?

kapatıp açman gerekiyor.

@Mertcan39 haklı, save müdahaleye açık değil ve yedekten geri döndürülemiyor, cloud save yapıyor galiba, xbox clouda baktım bizim tarafımızda bir sorun oluştu uyarısı var

Estağfirullah hocam. Sorunun çözümünü bulunca paylaşıRSA’nız sevinirim.

1 Beğeni

Tabii ki paylaşırım yeter ki sorun çözülsün.Ben bu oyunu yıllardır çok severek oynarım oyundan böyle garip sorunlardan dolayı ayrı kalmak istemiyorum :blush:

Acil güncelleme gelmesi lazım dün sorunsuz oynadığım oyunu bugün kasarak oynuyorum her girip ayarladığımda da böyle yapıyor

bu sistem nasıl yapılıyor? bizim tankerle pompaya su mu getirmemiz lazım

tarla ekildiyse su basmaz ilk kökler çıktıktan sonra suya ihtiyacı olacak zaten o zaman yapacaksın. her aşamada isteyecek.

2 Beğeni

bu AI yine tırt :smiley:

yoksa saban seçimi mi yanlış oldu xd

maalesef büyük ve o araziler böyle engellerle dolu daha küçük traktör ve ekipman ile sürülür. diğer büyük tarlalara geçip burada başka bir şey yapılabilir.

ALIN SİZE ANA AVRAT KÜFÜRLÜK BİR OLAY!

Game Pass ile Xbox App’ten indirdiğim Age of Empires IV’in save kayıtları Belgelerim/My Games klasörüne açılmış.

Farming Simulator 25 Microsoft Store üzerinden indirildiği için AppData tarafına gidiyor saveler. Xbox Appte olsaydı Belgelerim/My Games’e gidecekti. Şimdi ana avrat küfür edebilirsiniz…

1 Beğeni

daha önceki oyunlarda belirli alanları boş bırakıyordu böyle sorunlar yaşanmasın diye :smiley: bu oyundaki yapay zeka boş yer bırakmamaya ant içmiş :smiley:

bulut kayıt alıyor, klasörleri silip çalıştırdım geri yükledi :slight_smile:

Benim sıkıntım şu mesela ben ayrı ayrı 2 3 kişi ile multi oynuyorum 1 save düzenliyorum ağaçları vs tüm günümü harcıyorum o savegame 2 yi 3 ve 4 e kopyalıyorum aynı save ile başkasıyla oynuyorum şimdi böyle olunca tekrar tekrar save yapmak istiyor