Farming Simulator 25 [Ana Konu]

Oyun şu anda optimizasyon olarak çok iyi sayılmaz ancak yaptığımız ince ayarlar sonucunda oynanıyor diyebilirim. İki gündür bir hayli mesai harcadık bu grafikler için. Ekran kartı modelini ve grafik ayarlarının görüntüsünü DM’den ilet bana istersen, bir çaresine bakalım.

1 Beğeni

Ben de yüksek ayarlarda 1660ti ile bile 70-80 fps alabiliyorum ilk gün bayağı bir ayar denedim bu değerlere çıkabildim

2 Beğeni

Bana Fs22 den daha stabil geldi. Fs22 hakkınra serzenişlerimi bilen bilir bu forumda. Fs25 te 1 ayar denemesi ile tutturdum ne multi de ne single da nokta kasma yok.

1 Beğeni

Fs22nin vsync ayarı hala bozuk ama en azından grafikleri ultrada iyiydi, fs25 grafikleri hiç hoş gözükmüyor

3 Beğeni

3D işleme çözünürlüğünu 100 den farkli bir değer girince eğer Fsr 3 + frame gen açıksa görüntü ekrandan taşıyor

2 Beğeni

Son işlemedeki FSR 3’ten bahsetmiyorum ve FG kapalı olacak. @C4L0X

Akşama bu grafik olayına tekrar bakalım yayın başında olursa sonra gelenleri de ona göre yayının başına gönderirim. Farming diyorsun basit diyorsun ama işte ağır ve büyük oyun…
motorun tam çalışma mantığını bilmiyorum hepsi aynı çözmüyor. açıklama ve güncelleme bekleyeceğiz. en az 2 haftalık sürümü oynuyoruz.

1 Beğeni

Şaka yapıyor bunlar herhalde, millet güncelleme bekliyor bunlar önce ekran görüntüsü yarışması sonrada fosil olmuş oyunu paylaşıyorlar. :clown_face:

https://x.com/farmingsim/status/1856970366633025991?t=I6EwlrZR8uQirB47NRpZkw&s=19

1 Beğeni

sabah gönderdim mesajla ama geldi mi ?

Geldi hocam teşekkür ederim rtx 4050 mobile i5 13500h 16 gb ram tam bi optimize ayar yapamadım inşalllah işe yarar

1 Beğeni

Arkadaşlar Ms store dan alanlar için Save klasörünü buldum ancak Microsoft sağolsun şifrelemiş sanırım.

Kullanıcılar>AppData>Local>Packages>GIANTSSoftware.FarmingSimulator25PC_fa8jxm5fj0esw>SystemAppData>wgs

Burada 2 adet klasör çıkacak t olan büyük ihtimal boş diğerine girince oyunun save dosyaları karşımıza geliyor ancak bunlarda şifreli maalesef. oyuna girip en son oynadığım save tekrar kayıt yapıp son değiştirilme tarihli olan dosyayı yedek aldım ancak çalışıyor mu bilmiyorum denemedim.

1 Beğeni

Hocam benim de GTX 970 üstte bir arkadaş da yardım etmişti sağolsun ama sizin de önerilerinize açığım zorla da olsa oynatacağım inşallah emektarda :slight_smile:

2 Beğeni

Eğer ekran kartı 6 gb vram ve üstü orta düşük sistemli bir pc var ise dün çoğu ayarı deneyip bulduğum en optimize ayarlar bu şekilde. Aynı ayarları daha iyi bir ekran kartlı ama 4 gb vram lı sistemde denedim 60 fps i geçmedi. Oyunda vram de bayağı önemli

Test Sistemi Ryzen 5 3400G, 1660TI, 16GB Ram

3 Beğeni

Herşeyi ultraya al dlss balanced yap aynaları kapat gölge sayısmı ışık sayısmı ne var ultrada 7 onuda 1 yaparsan çok uçmaz FPS ama 60-65 oynarsın rtx 4050 var bendede dün 2-3 saat oynadım sıkıntı drop olmadı

2 Beğeni

Her öneri ve tavsiyeler başka şeylerin çözülmesine de yardımcı oluyor, tarla sürerken veya tarlada bir iş yaparken sürülen alanın arasına sürülmemiş araziyi de koyup iki parça halinde tek tek yükleniyordu arkaya baktığımda ekranı pencereli moda aldım ne alakası vardır bilmem ama sorun çözüldü :smiley: Teşekkürler. :raised_back_of_hand:

1 Beğeni

Hocam üstteki resime tıklandığında açılmıyor ama 4 gb ram var bende de evet sizin ayarları bir deneyeyim bende teşekkürler.

1 Beğeni

Sağ tık yapıp görsele yeni sekmede aç derseniz fotoğraf büyütülebiliyor.

şöyle linkini atayım ancak 4 gb vram pek yetmiyot benim ayarlara
LINK

1 Beğeni

Hocam kusura bakmayın mesajınıza geç döndüm ama sorunu maalesef düzeltemedim bu yüzden güzelim oyunu oynayamıyorum :disappointed_relieved: