@Henkai Sağol
Steam’de 2775 inceleme var ama hala karışık ve düzelmiyor. Olumsuz ve haklı incelemeleri gören de içindekini döküyor. Steam’den alan varsa mutlaka net görüşlerini orada yazmalı çünkü Türkçe inceleme tarafında da gerçekler dökülsün.
ben biktim artik ayar yap gir dene cik bir daha ayarla cik, oyunu sildim iade talebi olusturdum,
kasmasi icin secenek yok bir ust sistem alsam zaten tepe noktasinda olacagim. steamdende yorumda bastim kufru
20-25 fps aliyorum rtx 4080m ile
Umarım olumsuz yönde inceleme fazlalığı görürüz xd
Cpu ne kullanıyorsun?
13 th i9 13900hx, lenova legion pro 7i gen8 leptob [performans profilinde kullaniyorum ,balance da dendim ayni] slient modda zaten fps 5-10
4070 ile sorunsuz oynuyorum 100-144 hz . yukarıda bahsedilen max gölge 1 , ayna 0 yapıp denedin mi Daha doğrusu Hasan Öfke^nin ayarlar ile videosunu yap derim.
Laptop şarj kablosu takılıyken iken mi oynuyorsun oyunu? Bazen fişe takılı değilken performans sorunları vs. olabiliyor.
denedim ve ayarlari dusurdukce daha kotu oluyor, simdi sildim yukleyecem tekrar, leptob sarza takili performans modunda, fanlar deli gibi calisiyor ama kasma drop bazi texturlar gelip gidiyor, rust denedim 2k ultrada 80-90 fps oynuyorum, ama ne zaman farming 25 girsem ayni sorun, driver guncel biosa kadar, 2. kez sildim bu gun ayni
mesaj olarak gönderdim bendeki ayarların görselini
tamamdir tesekkur ederim
Ayarlar çok değişince bozuluyor. Belgelermdeki oyun klasöründe shadercache var onu silip öyle girin.
herseyi denedim abi, iade olusturdum, guncelleme ile duzelirse crackli oynarim 80 euroya degmez bu oyuna
Paylaştığınız görselde işlemci kullanımı %10 görünüyor. İşlemci hizi 1.45 mi yazıyor? Yanlış mı okuyorum. Doğruysa işlemci kullanımında bir gariplik var gibi. Sanki işlemciniz düşük performans modunda çalışıyor gibi.
oyunu iade ettim, cpu cogu oyunda bu degerlerde yuk tamamen gpuda oldugunda boyle dusuyor.
teşekkürler
frame geni açınca 70 fps den 160 lara çıktı
3060 la nokta kasma olmadan 80 90 fps oynuyorum. oyunda ayar değiştirince kasmaması için biraz beklemek gerekiyor oyun içinde sonra düzeliyor
Sistemim, önerilen sistem gereksinimlerinin fazlasıyla üstünde işlemci hariç. Buna rağmen en üst ayarlarda deli gibi fps düşüyor oyunda.
Üstadım banada yollarmisin