Hangi ayarı değiştirmem lazım bilgin varmı ?
fidelity fx süper çözünürlük üç bu dediğin ayarı değiştir geçici olarak sonra istediğine ayarla ama en aşağı da kalıyor gözükmüyor o haberin olsun
İşte o fidelityfx 3 ayarını açıp altındakini de açınca ekran kayıyor anlamadığım bir şekilde
FSR ve Frame Generation bozuk şu anda, bende güncelleme bekliyorum
ben dediğim şekilde yapınca oldu ancak bu seferde oyun da parlamalar başladı o yüzden geri kapattım ekran kartı 6700xt
Merhaba arkadaşlar burada atılan bütün grafik şeceneklerini denedim iyi sonuç ve performans aldım ama arada ufak drop la oluyor bunun sebebi oyundanmı yoksa grafik ayarları ile biraz daha oynanmalımı bilgisi olan yazarsa sevinirim
fs25 için server açılmışmıydı
FSR 3 ve Frame gen açınca sorun yaşayanlar 3D İşleme Çözünürlüğünü 100%, Netlik değerini ise 1.0 a çeksin ekrandaki parlama ve ekranın büyümesi sorununu düzeltiyor
hocam sorunu çözebildiniz mi?
hayırlı akşamlar iyi forumlar bu hatadan bende madurum internette araştırdım ama bişey bulamadım oyunu silip yeniden kurmayı denedinizmi acaba bende denicekdim ama müsait olamadım müsait olan deneyebilirmi acaba bu hatayı alanlar bi deneyebilirmi
Kaydetme sorunu sizdede var mı ? oyunu kaydedip çıktım şimdi hata veriyor girmeye çalışınca
Hiç alakası olmayabilir ama,
konusunda yer alan gizli olan appdata dosyasını gizli dosya olarak gözüktüğü için mi acaba kaydı üzerine yazamıyor? Gizli dosyalar ve klasörleri açtıktan sonra bu konumda belki çözülebilir gibi ya, bilmiyorum ama aklıma bu geldi.
sağolun yardımınız için ama onu denedm ben bende kapalıydı gizli dosyaları görme onu açtım ama gende aynı sorun devam ediyor bendimde aklıma oyunu silip yeniden yükleme geldide internet sıkıntılı benim şuan onu deneyemiyorum ama interneti iyi olup bu hatayı alan biri deneyebilirmi
Merhaba ben oyunu Microsoft Store’dan aldım arkadaşım torrentten indirmiş. Radmin vb bir programla birlikte oynayabilir miyiz?
açıktı gizli dosyalar ama teşekkürler yinede
Selamlar. Ben de Microsoft Store üzerinden oyunu satın alanlardanım. Bu akşam oldukça uğraştım fakat fark ettim ki bu sürümde fs22 gibi oyun içi paramızda değişim yapamıyoruz. Belki çok doğru bir şey değil fakat işim gereği çok fazla seyahat eden biri olduğumdan oyunlara çok vakit ayıramıyorum. En başta istediğim gibi çiftliğimi dizayn edebilmek için para miktarını yükseltip her şey tamamlandığında ekipman vb. almadan tekrar düşürecektim fakat bu yerel disk c’de ki kayıt klasöründe eski belgelerim - mygames klasöründeki gibi “savegame1” isimli dosya oluşmuyor, bir save isimli dosya var fakat her oyundan çıkışta orası siliniyor ve savegamebackup isimli klasöre kayda devam ediyor, oradaki değişim de oyuna etki etmiyor. bunun haricinde cheat engine ve console kısımlarını da denedim fakat nafile. eğer deneyipte bir yolunu bulan olursa ve bizi de bilgilendirirse çok sevinirim. Herkese iyi oyunlar.
Oyunun çıkış saatinden evvel yükleme yaptıysanız diske değil önbelleğe kaydetmiş olabilir. Bu yüzden en mantıklısı oyunu tamamen kaldırıp tekrar yüklemek. Birkaç kişi daha aynı durumu yaşıyor.
ben silip tekrar kurdum ama kayıtlı oyunumu açamıyorum hala
Hepinize selamlar arkadaşlar. Grafik ayarlarıyla ilgili genel olarak konuyu özetleyebilecek biri varsa yardımcı olabilir mi ? Bazı arkadaşlar yukarıda neler yapılması gerektiğini anlattı galiba ama ben konuya biraz geç dahil oldum. (Ekran kartım 4060Ti 16 Gb)