Farming Simulator 25 - Microsoft Store Oyun Kayıt ve Mod Yükleme Yeri

Microsoft Store üzerinden Farming Simulator 25 oynayanların oyun kayıtları, mod yükleme yeri ve genel olarak normaldeki MyGames/Farming Simulator 25 klasörü farklı bir yerde oluyor.

Gizli dosyalar ve klasörler açık olmalı!

C:\Users\xxx kullanıcı adınız\AppData\Local\Packages/GIANTSSoftware.FarmingSimulator25PC\LocalCache\Local

bu klasörde yazan yere girerseniz diğer sürümlerle aynı yere ulaşmış olursunuz.

görüntü: @batuhan2941

4 Beğeni

Ben daha indirmedim oyunu. Yakın zamanda bilgisayarımı değiştireceğim. Onu bekliyorum.

1 Beğeni

ben atayım :slight_smile:

1 Beğeni

dosyalardan türkçe dil ayarı nasıl yapıyorduk. bende takılı kaldı dil değişmiyor

ben bu kılasöre giremedim

Gizli klasör ve dosyaları aç, dosya gezginine girince üst kısımdan.

arama yerine %appdata% şeklinde yazarsanız çıkıyor

appdata klasörüne gidebiliyorsunuz

mod klasörü bulunca masaüstüne kısayol olarak gönderin sürekli ugrasmaya gerek yok…

Ben de oyunun sesi gelmiyor. Arada 1 saniye geliyor sonra tekrar gelmiyor ve 3080 ekran kartım var fps droplar yiyorum çözümlerini bilen var mı?

Microsoft Store’dan aldıysanız oyunu, store ekranı arkada açıkken oyunu başlatınca oyunun tanıtım videosunu store ekranında durdurmazsanız ses gelmiyor + alt+tab yapmanız gerekiyor. Fps için genel ayarları çok yükseğe veya ultraya alın, taa kapatıp dlss balanced yapıp aynaları 0 ve maks gölge ışıklarını 1 yapın o ekran kartıyla rahat oynarsınız.

Dediğin yerler nerede ss ile gönderebilirsen çok sevinirim. Türkçe olduğu için oyun taa filan ne oluyor anlamadım açıkçası

Taa ayarı, son işleme kenar yumuşatma kısmında yer alıyor kapanacak. Dlss zaten dlss olarak yazıyor balanced olarak seçin. Maks. Ayna olan kısımda 0, Maks. Gölge ışıklarını da 1 yapın.

Bir de ek olarak konunun başlığı burası değil ana konuya veya bir başka yere taşınabilir soru ve cevaplar.

böyle bir hata çıkıyor çözümünü bilen var mı?

Kayıt açarken başlangıç turunu kapatın oyunun kaydettirmiyor bu. Ama yaşadığınız sorun başka bir şey de olabilir emin değilim.

başlangıç turunu hep kapalı tuttum. bir kaç farklı profilde de denedim

1 Beğeni

Anladım, çünkü başlangıç turu açıkken kaydetmeme problemi varmış sanırım ama seninki başka bir şeyden o hâlde.

Aynı hatayı başlangıç turu açık olan ve kapalı olan iki farklı save dede alıyorum yaşayan var mı aynı sorunu

Bunu buluyoruz bundan sonra ne yapacgiz onu tam anlayamdim

bu ekran görüntüsü olan yere gittigimizde tne yapıyaz tam anlatım yapar mısnız

Oyun kayıt konumu orası. Sen ne yapacaksın?