Para hilesi yapamadım nasıl oluyor o?
hocam bende bu yerde çıkmıyor
olmuyor hocam gozukmuyor
Gözükmeme ihtimali yok, oyunu Microsoft Store’dan aldıysanız klasörünüzün konumu burada.
Yerel Disk C > Kullanıcılar > KULLANICI İSMİNİZ > AppData ( gözükmüyorsa attığım görselden görünüm > göster > gizli öğeler) > Local > Packages > GIANTSSoftware.FarmingSimulator25PC > Local Cache > Local. dosyanız burada başka yerde olma ihtimali yok microsoft store’dan aldıysanız.
Hocam ben bu adrese erişim sagliyorum ama save dosyasınin içi boş. Hatta yeni oyun başlatıp 2. Monitörde kontrol ettim, oyun esnasında dosya içeriği geliyor fakat ana menüye dönünce ya da oyundan çıkıp girince siliniyor. Bu sorun için önerin var mı?
Microsoft bulut sistemine kaydediyor sanırım, save için bir kaç dosya bulmuşlardı bugün ama kilitli dosyalar.
Daha önce Microsoft Store’den indirdiğiniz bir oyun için cloud kaydı ayarı açtınız mı?
Hayır Microsoft store’dan ilk kez oyun indirdim
Bende save dosyasının içi boş ancak savegamebackup klasorunde aldığım savelerin guncel ve geçmiş halleri bulunuyor. Bunlar save dosyası yerine mi geçiyor tam anlayamadım bilen biri açıklayabilir mi.
Not: Microsoft Store üzerinden alıdm oyunu
evet yedek hali