Menüde kontratlarda aktif işleri görmek için yan oka kasıyorum ama sanki çift tıklamış gibi yine yeni işler menüsü duruyor aktif işler menüsünü açamıyorum. Bu olay grafik ayarlarında kısmındaki bazı ayarları değiştirmek istediğimde de oluyor ama orada da bazen iki bazen üç bazen de üç kez tıklanmış gibi oluyor. Bunun çözümünü bilen var mı?
Kar hatasıyla karşılaşan bi ben miyim acaba ya. Aralık gibi kar yağdı Ağustos geldi hala kalkmadı yerden karlar. Tarlada kar kaldığından Ekin hasat edince saman toplayamıyorum. Biraz araştırdım save dosyalarında 2 dosyayı silince düzeliyormuş ancak msstoredan aldığımız için save dosyaları şifreli erişemiyorum
Moddaki bu problemin çözüldüğü söyleniyor. Ayrıca bu tarz şeyler için bence ana konu serbest bırakılmalı. Oyun hakkında yeni bir gelişme vs. olduğunda insanların daha rahat okuyabilmesi adına.
Olması gerektiği gibi aslında önce kenarlardan dönüş için pay bırakıyor. Sonrasında yastıklama dediğimiz etrafını dönüyor işte. Ama halen gelişmesi de gerekiyor…