Farming Simulator 25 - Teknik Destek & Yardım

Nihayet kar sorununu mssotoreden alanlar için nasıl düzeltileceğini çözdüm. eğer oyunu msstore harici yerden aldıysanız zaten çözüm çok basit. save dosyanızdaki

densityMap_height.gdm
terrain.lod.type.cache

bu 2 dosyayı silmeniz ve oyunu açmanız yeterli. Şimdi msstore’dan oyunu alanlar için çözümü anlatıyorum.

öncelikle oyunu açın, kayıtlı oyunu yükleyin ve oyunun yüklenmesini bekleyin. oyun açıldıktan sonra tekrar ana menüye dönün. daha sonra oyun açık haldeyken

AppData\Local\Packages\GIANTSSoftware.FarmingSimulator25PC_fa8jxm5fj0esw\LocalCache\Local\save

yoluna gelin. burada save dosylarını göreceksiniz. şimdi tekrar oyuna dönün ve kayıtlı oyunu başlat dedikten sonra kayıtlı oyun yükleme ekranında iken tekrar masaüstüne dönüp yukarıdaki LocalCache\Local\save klasörü içerisinde yer alan

densityMap_height.gdm
terrain.lod.type.cache

bu iki dosyayı silin. ancak oyun yüklemesi bitmeden bu işlemi tamamlamanız lazım. oyuna döndüğünüzde yükleme tamamlandıktan sonra başlat dediğinizde bir türlü kaybolmayan karların gitmiş olduğunu göreceksiniz :slight_smile:

1 Beğeni

Peki bunu yapmanın bir sonraki kış mevsiminde kar yağışının davranışlarını bozma ihtimali nedir? :smiley: Yerdeki karı silelim derken bütün mevsimsel sisteme etkisi olur mu acaba.

Oyun bazen durduk yere atıyor neden olabilir?

Kar açık şekilde oyuna devam ediyorum. Bakalım bir etkisi olacak mı ilerleyen aylarda göreceğiz

1 Beğeni

Epic games üzerinden dedicated server açamıyorum bir türlü aşağıdaki uyarıyı alıyorum

Error: Unable to start game server process
Unable to start game server

İnek ahırı yanına sıvı ve katı gübre alanı kurdum ancsk gübre hiç birikmiyor. Bu hatayla karşılaşan oldu mu

Oyundaki GPS sistemini tamamen sıfırlamanın bir yolu var mıdır acaba? bir tane arazi buga girdi hiç bir şekilde araziyi görmüyor.

bende de de aynı sorun var 2 aktif kontratım var ama iptal edilmiyor

Her iki tarlada aynı ürün ekili ve her ikisinde de aynı işlemleri yaptım. Birinde verim bonusu 100 iken diğerinde 97 olmasının sebebi ne olabilir ?

Tarlanın boyutları, alanı aynı mı? Farklıysa ondandır.

Başlarken çiftlik oluştur deyince oyunun verdiği tarlalar, boyutları farklı. Fakat uyguladığım işlemler sırasına kadar aynı her iki tarlayada, boyutları farklı olunca verim etkileniyor mu?