İyi günler kolay gelsin Bi yardıma ihtiyacım var fs 25 aldım Microsoft dan ama arkadaşlarımın açtığı odaları bulamıyorum online da onlarda benim açtığım odayı bulamıyor başkalarının oyunları çıkıyor ama kurduğumuz odalar rçkmıyor neden yapar yada çözümü nedir
evet ben karşılaşıyorum ve çözemedim sen çözebildin mi peki?
İYİ OYUNLAR, Kendime bir çiftlik inşa ettim inek ahırım var. Yanına gübre yığını uzantıları koydum buraya kadar sorun yok. Gübre uzantıları koyduğumda çalışıyor (bağlı!.. … İnek ahırı) yazıyor .içi de doluyor ancak oyunu kayıt edip çıktıktan sonra ertesi gün oyuna girdiğimde ilk olarak onların yanına gidiyorum ve bağlı olmadıklarını görüyorum. Satıp tekrar yerine koyunca yine bağlanıyor .ertesi gün yine aynı, sebebini bilmiyorum. Kurduğum gübre yığınları mod değil inek ahırı da mod değil bunu tetikleyecek bir mod kullandığımı da düşünmüyorum. Harici bir platformdan da mod yüklemedim. Sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilir misiniz?
bu sorunu çözersen lütfen bana da yardımcı ol
İneklerin gübrelerinin depolanmasıyla alakalı bir sorun mevcut. Oyun ilk çıktığından beri parkta genel olarak herkes yazıyordu. Gördüğüm kadarıyla hala çözülmemiş. Kendim birebir denemedim ama bu problemden bahsedilmişti daha önceden. Giants güncellemeyi ne zaman getirirse artık çözülür…
Al sana boktan bir sorun.
teşekkür ederim.
Önümüzdeki güncellemede sorun çözülecekmiş geri bildirim yapan bir oyuncuya gaints mail ile bu şekilde bilgi vermiş. Şuan Noel sebebiyle şirket tatilde galiba. Tatil dönüşü yeni modlar ve güncelleme yayınlanır diye umuyorum.
saol dostum
Epic games üzerinden oyunu aldım oyuna girince mause kullanılmıyor böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba
Aletleri kullandiktan sonra alet bu durumda ayrilamaz yaziyor araci ve aleti sifirlasam da düzelmiyor sebebini bilen varsa yardimci olsa çok sevinirim
merhabalar yüklediğim modlar gözükmüyor bir kısmı bi ayarı mı var
Haritadan tarlaya baktığımda toprak örtüldü simgesi çıkınca ne yapmam lazım bir türlü anlamadım bunu. Sabanla sürüyorum, kültivatör kullanıyorum ama tarlada hep orası öyle kalıyor arada ekin yapınca tarlanın bütün bir kısmı o şekilde oluyor. Örtüyü nasıl gidericem var mı bilen?
Toprak örtülmesi 2 şekilde olur. Hasat ederken bişerdöner sapı toplamaz tarlaya yayarsa ya da hasat yaptıktan sonra tarlaya sap parçalayıcı yaparsan.
Tarla örtülmesi sana artı verim bonusu verir. Haritalardan tarla örtülmesi seçildiğinde kahverengi çıkmıyorsa bu verim bonusunu alamazsın.
Bunker’da silaj fermente ettim. Fermente edildikten sonra örtüyü kaldır dediğimde ön taraftan kısa bir bölümü açtı ama fotoğraftaki şekilde geri kalan kısım açılmadı ne yapsam bir türlü açamadım o kadar silaj hazırladım kullanamıyorum. Silajın örtüsünü nasıl açılır?
Yem vagonuyla üstünden geçtiğimde açılıyordu. Başka aletlerlede açılır, toplamak için üstüne gel kepçe, vagon artık ne kullanıyorsan
Hepsini denedim ama sonuç vermedi.
Açılan kısımdan başlayarak yem vagonuyla geç yine açılmazsa geçmiş olsun
Kendisi otomatik açılıyor ki? Gerçekte de zaten bu iş böyledir silaj tamamen açılmaz kullandıkça üstü açılır, oyunda da bu böyledir tamamı açılmaz, bir tarafından açılır, sen kullandıkça otomatikmen üstü açılır, anormal bir durum yok yani.
Denedim olmadığı için mecbur bunkerı sattım.