İşte ilk başta en öndeki kısım açıldı açılan kısmı topladim yem vagonu ile ama geri kalan açılmadı bende.
Ha şimdi anladım tamam sende açılmıyor, acaba harita kaynaklı mı veya mod falan kurdun o mu sıkıntılı? Oyundan mı kaynaklanıyor emin olamadım ki, hiç karşılaşmadım bu hatayla.
Başka bir bunker daha vardı ona da silaj yaptım onda bir sorun olmadı anlamadım belki bir yerde yanlış yaptım alırken ondan sonra buga falan girdi herhalde.
oyunda 60 fps sabit kalıyor ama 144 desttekliyor ne yapabilirim
Dikey senkronizasyonu kapatın veya fps limitini yükseltin. Olmazsa oyun dosyalarından game.xml isimli dosyayı açıp
development>
false</controls
false yazan kısmı true yapıp kaydedin.
Oyuna girince f2’ye basın ardından f3’e fps kilidi kalkacaktır. V-sync (Dikey Senkronizasyon) ayarlarda bu işlemler esnasında kapalı olmalı.
bu sorun ile alakalı hala birşeyler yapılmadı mı benim doğal gübrem birikmiyor
Sanırım buna bir çözüm gelmedi hala veya geldiyse güncelleme notlarında görmemiş olabirim, bizzat denemedim. ![]()
teşekkür ederim
Arkadaşlar Selamlar, uzun süredir oynadığım save dosyası silinmiş, Oyunu microsoft store’dan aldım. Save dosyasmı nasıl geri getirebilirim? Back’up’da duruyor sanki.
İşci sayısını nasıl arttırabilirim mod bulamadım yardımcı olur musunuz
sorun çözüldü ama hala bazı eksiklikler var (bu konu ile alakalı değil)
Arkadaşlar merhaba oyunda tarla sürerken, ekerken, biçerken kısacası her türlü işlemde dokular sonradan oluşuyor. Yeşille gösterdiğim alandaki sonradan beni takip ediyor. Oyundan zevk alamaz hale geldim. Yeni save açtım onda da benzer sorunu alıyorum. Çözümlerinizi bekliyorum. Oyunu en yüksek ayarlarda FSR3.0 açık şekilde oyunuyorum.
Herkeste var bu sorun, tek çözüm güncelleme ile düzeltme beklemek ama pek istekleri yok gibi. 1 yıl olacak daha düzeltilmedi.
sorunu fsr yapıyor, en az 1 yıl adam olmaz grafik ayarları, ayrıca sistemlerimiz patates sınıfında el mahkûm yenilemeye 1650 1660 serisi ile artık eğlenmek zor
Bende FSR kapalı yine de bu sorun var, direkt oyun bozuk FSR da suç yok
Hocam sanki güncelleme ile berbatlaştı diyebilirim. Bundan 3-4 güncelleme öncesinde yine Fsr açık bir şekilde böyle sorunlar olmadan oynayabiliyordum. Açıkçası 1.8 ile beraber bu sorun tavan yaptı
Kart sınırda farkındayım. Belli bir yaşa da geldik bu işler öncelikten çıktı. Arada kafa dinlemek için oyunu açıyorum ama şu rezalet görüntü insanı oyundan soğutuyor. Diğer arkdaşa da dedim. Oyun güncellendikçe saçmalamaya başladı.
Bende de fsr kapalı aynı sorun var.
Son olarak
Son işleme kenar yumuşatma FSR3
Çoklu örnek kenar yunuşatma kapalı
Netlik 2.0
Ölçeklendirme modu kapalı
Drs kalitesi kapalıda kilitli
Drs hedef fps’si 90’da kilitli
Kalite ultra kalitede kilitli
FidelityFX Super Resolution 3 Frame Generation Açık
bu ayalarda 45-75 ortalama 60 fps’de bahsettiğim sorun az çok azaldı. Şimdi de ışıkla ilgili problem başladı. Yürüdükçe tarlalar güneş ışığı alıyor gibi anlatayım. Bir müddet böyle götürür artık. ![]()