Farming Simulator 25 - Teknik Destek & Yardım

Bir sorunda benden serada pirinç fidesi yetiştiriyorum ve piyasada meslea ocak ayında 10.000 dolar gözüküyor satmaya gittiğimde 1.500 ye satıyorum burda benlik bir sorun mu var :slight_smile: yoksa oyunlukmu

bende bu mod niye güncellenemiyor acaba yardım edebilir misiniz yada son güncel versiyonunun linkini atabilir misiniz?

@Demir_Pence Dün güncellenmiş Download FS25 Universal Autoload zip
Bu ekrandan mod güncelleme sıkıntılı güncelle diyip baya beklemen gerekiyor

1 Beğeni

arkadaşlar tarlayı bırlestırdım bu sorunla karsılastım nasıl duzeltirim bunu

Arkadaşlar ben oyunu microsoft storedan aldım oyunun ortasında bir anda ses gidiyor ve geri gelmiyor bu sorunu yaşayan oldu mu daha önce

Oyunun ilk zamanı böyle çözmüştüm ben

Aynı sorun mu bilmem ama denemekte fayda var

1 Beğeni

tarlanın ortasında böyle bir simge çıkıyor bu nasıl gider sabanla üstünden geçiyorum ama gene böyle simgeler çıkıyor yoksa uzaylılar bize mesaj mı gönderiyor :slight_smile:

dolunun vurduğu yer

1 Beğeni

sağol deneyeyim

arkadaşlar merhaba oyun oynarken ekrandaki kontrol menüleri gözükmüyor ne tarih hava durumu harita sağ alttaki hız göstergesi vs hiç bir şey gözükmüyor nasıl düzeltebilirim

mod kurulu ise klavyeden sol ALT + H ile açılır

Tarla üzerinde öbek öbek şeyler oluşuyor parça parça,bir de su birikintileri var bunun sebebi nedir bilen var mı

hangi mod
birde sağ üstteki takvim bakiye saatte gözüküyor
sağ alttaki gösterge yok hiç bir şey gözkümüyor yani :frowning:

arkadaşlar yokmu çözüm bulabilcek kimse

Oyun içi arayüzü ayarını kontrol ettiniz mi?

Veya bu mod kurulu olabilir profilinizde;
Additional Game Settings | ModHub | Farming Simulator

Değilse kurun ve oyuna girince esc yapıp ayarlara gelin, Additional Game Settings kısmından HUD: ON/OFF kısmından Hud’ı açın. Yine açılmıyorsa çakışan mod vardır.

merhabalar bir sorunla karşılaştım içerik kaydediliyor yani oyunda save aldığımda oyun içerik kaydediliyorda kalıyor 1 saat bekledim ama kaydetmiyor orda takılıyor yardımcı olabilirmisiniz

1 Beğeni

Windows tuşu geriye atıp tekrar girince düzeliyor. En azından bende öyle oluyor

yok düzelmedi windows la geriye atıyorum hayla aynı kalıyo

yanlışlıkla kare balya ip aldım oyunda bunun satımı mevcutmu bi türlü bulamadım ne yapmam gerekiyor

tarlanın ortasında böyle su birikintileri oluyor bu nasıl gider bir türlü bulamadım