çeltik tarlası değilse zaten yağmur yağdıktan sonra gider o su sanırım yani
yok gitmiyor sürekli çıkıyor diğer tarlalarda da çıkıyor modlar la ilgili sanırım modsuz oynayıp bakıcam
eğimli arazilerde yağış sonrası oluşuyor, bazı bölgelerde zemin altında su katmanı var, peysajla zemini yükseltebilirsin yanlışlıkla tam tersiyle de gölün olur tecrübeyle sabit ![]()
Hassas tarımı kaldırınca düzeldi bunu rapor etmek lazım
Merhabalar oyunda şöyle bir sorunum var oyunun kendi dorseleri ile ilgili bir sorun yok ama hangi dorse modunu kullanırsam kullanayım geri gelirken oyun 4 fps e kadar düşüyor bu sorunu yaşayan var mı normal zamanda 60-80 fps arası oynuyorum buna nasıl bir çözüm gerekiyor
Bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama arkadaşımın açtığı servere girdiğimde traktörlerin tekerleri gecikmeli dönüyor. Oyunda bir donma fps kaybı yok ama tekerler laglı gibi ilerliyor bunu yaşayan oldumu hiç??
FSR3 açık mı? Dediğiniz sıkıntı ondan kaynaklı olabiliyor
Kare oluşturma dlss fsr xess gibi şeyler yüzünden olabilir @FarmerJax dediği gibi büyük ihtimalle ondan
merhaba bu yeni dlc ile oyuna girdimde çiftlik kapıları filan açılmıyor kapanmıyor sebebi ne olabilir
Merhaba oyun açılıyor fakat kariyer yükle deyince oyundan atıyor nasıl düzeltebilirim yarımcı olursanız sevinirim.
Bu konuda acil yardıma ihtiyacım var kariyer açılmıyor oyundan atıyor
acil yardımcı olunurda hiç bir detay söylemeden sadece atıyor denirse çözüm gelmez ki
oyun sürümü güncel mi, geçen hafta 1.20 sürümü yayınlandı
mod var mı, varsa güncel mi, çakışan mı var, son kurulanı kontrol et vs bir sürü olay
hangi platformdan kurulu steam mi epic mi microsoft mu
dosya doğrulama yaptın mı
log dosyasını okudun mu, varsa sorun zaten herşey orada çıkar aiya bile atsan onu sana okur çözer
Oyun platformu steam dün oynadım fakat onedrive bazı dosyaları sileyim mi deyince sil dedim sonra oyundan çıkıp bir süre sonra tekrar girdiğim de yükleme ekranı dolduktan sonra oyundan atmaya başladı bugün onedrive yi tamamen sildim. modlara gelince güncelleme yapmadım ama çalışıyordu hepsi steam den doğrulama da yaptım ama çalışmıyor log dosyasında bir sıkıntı görünmüyor shader dosyasını da kaç defa sildim tekrar açtım olmuyor bana oyun sürümü ile ilgili bir güncelleme gelmedi.
Dün modları tamamen kaldırıp kariyer açayım dedim yine attı hatta oyunu tamamen kaldırıp tekrar yükledim yinede açmıyor
Şimdi baktım sürüm 1.20 güncel
my games içindeki farming simulator 25 klasörünü farklı bir yere taşı oyun sıfırdan açsın eğer çalışırsa taşıdığın klasörden savegamebackup içinden profilini kopyalar kurtarırsın veya
klasörü taşıdıktan sonra oyunu açınca eğer şanslıysan ve açıksa sana steam sorar veriler eşitlenemedi buluttan mı yükleyeyim yerel dosyalar mı kalsın bi dene buluttan indirsin yine çöküyorsa önce bulut eşitlemesini kapat sonra tekrar baştan my games kurulsun kendin yedeklediğin klasörden savegamebackup profilini yeniden yerleştirip aynı işlemi manuel dene
aynı klasörde log.txt var onu aiya sorsan sıkıntı neyse söyler
Paylaştığınız log (günlük) dosyasında oyununuzun açılış sürecini engelleyen iki ana sorun görünmektedir. En alttaki satırın yarım kalması, oyunun o mod yüklenirken çöktüğünü (crash) net bir şekilde doğruluyor.
Sorunları çözmek için sırasıyla aşağıdaki adımları uygulayın:
- Mod Çökmesini Düzeltin (Kritik Adım)
Log dosyasının en sonunda oyunun FS25_claasRollant455Uniwrap modunu yüklemeye çalışırken donduğunu veya kapandığını görüyorsunuz.
- Çözüm:
C:/Users/enes/OneDrive/Documents/My Games/FarmingSimulator2025/mods/klasörüne gidin. - FS25_claasRollant455Uniwrap isimli mod dosyasını bulun ve klasörün dışına (örneğin masaüstüne) taşıyın veya silin.
- Bu mod bozulmuş veya oyun sürümünüzle uyumsuz olabilir.
Ai ye sordum bunu dedi şimdi sildim tekrar bakacağım.
Çözdüm teşekkür ederim grafik özelleştirme ile alakalıymış.