Genel ayarları yükseğe alıp aşağıya inip fsr 3 quality ve frame generationu açın. Aynaları 0 yapabilirsiniz maks gölge ışıklarını da 1 yapın. Büyük ihtimale iyi performans verir.
Epic games sorunu çözülmüş
https://x.com/farmingsim/status/1856633157665075390?t=yfJawzKUJzpKV7iws-Lb7A&s=19
madem bu yoldan ai geçireceksin madem traktör ve römork da geçebilecek kadar işlek yapacaksın o zaman kardeşim yapay zeka çarptığında geri manevra yapıp sağdan ilerlemeye devam edecek.
ai traffic add-on 101 la bunlar la bunu kızanlar yapıyor. sen ise sözde oyun düzenin bozulmasın, kontrollerin bozulmasın, kütük gibi kalsınlar hiç kıpırdamasınlar diye uğraşıyorsun.
batma modu çıktımı bilen varsa atabilirmi
milletin beklediği arazi toprak deformasyonu ve çamur sistemi
https://x.com/machinima_jp/status/1856164469740875822
çok beklersiniz dsfdsfs film mi bu
beğenmedim lastik tertemiz kaldı lastiğin çamur tutması lazım
En kolay ağaçları nasıl temizleyebilirim ? fs22 de bir mod vardı direk aracı ağaca sürünce ağaç yok oluyordu
Teşekkürler hocam tamamdır
TreeBGone modu, şu an bana da lazım, yapımcı getirmezse giant ediyor yayınlandığında çevirmeyi denerim
Menüde Sap parçalayıcılar grubunun içinde TMC THX-180 aynı işi görüyor, galiba ağaç işlemesi değişmiş biraz fazla uğraştırdı
herkese kolay gelsin tarlada kanola vardı biçtim sonra verimi arttırmak için tarlayı sar diyor ama sarıcı satın aldım alakası yokmuş o balya sarıyor ne yapmam lazım tarlayı pullukla geç mi demek istiyor
FS25 de merdane olarak geçiyor, ondan kullanman lazım
İkonların orantısızlığına ne demeli? Euro ikonu diğerlerinin yanında bit gibi kalmış. Bakiye kısmını diğer tarafa göre biraz koyu yapmışlar ama yememiş.
harita da bazen tarh yazıyor ne oldugunu bilen var mı yapılması gereken bir şey mi nasıl yapabilirim
belli başlı modlar gelmeden tat vermiyor 1 saat dayanamıyorum oynamaya.
Microsoft Store üzerinden alanlar, oyunun kısayolu masaüstüne oluşturulmadığı için eğer masaüstüne oyunun kısayolunu eklemek isterseniz;
Windows + R ile açılan ekrana ‘’ shell:appsfolder ‘’ yazısını kopyalayıp yapıştırın. Ardından açılan klasörün içinden Farming Simulator 25 uygulamasına sağ tık yapıp kısayol oluştur diyin. Uyarı verecektir buraya kısayol oluşturulamıyor diye, devam et diyip masaüstüne kısayol oluştur diyerek masaüstüne oyunun kısayolunu eklemiş olursunuz.
Kısayoldan girmeyince veya Microsoft Store’u açıp kitaplık kısmından oyuna girince ses gelmeme, alt+tab yapmadan giden sesin geri gelmemesi gibi problemler yaşamamak için kısayol kolaylık sağlıyor.
Riverbend Springs haritasindaki 25 adet toplanabilir koleksiyon parçalarını unutmayın. Benim gibi sıfırdan başlangıç ve zor ekonomi ile oynayanlar için para ödülü bir nebze de olsa rahatlatıyor.
fidelity fx süper çözünürlük üç quality e alıp altındakini de açtığımda bir anda ekran büyüyor neden yapar bunu
koleksiyon parçalarının yerlerini gösteren bir harita veya bir video var mı
klavyenin yön tuşları ile aşağıya doğru inip seçenekleriyle oynaman lazım düzeliyor sonra