Farming Simulator 25 [Ana Konu]

Asya Haritası Hutan Pantai net bir şekilde daha optimize görünüyor. Yaklaşık oyunun çıktığı saatlerden beri her türlü açıdan test etmeye çalışıyorum oyunu oynayamadım daha :smiley: Amerikan haritasının boş kısımlarına göre Asya haritasının pazar alanı bile daha fazla optimize çok garip :smiley:

Daha önce bahsi geçmiştir muhtemelen ama 4060ti, 2.5k ultra ayarlarda 40-60fps max görüyor (limit vardıysa bile artmadı). arada yırtılmalar ve siyah bozulmalar oluyor. dlss’i performansa aldım yine çok da bir dünya değişmedi.

game.xml hatası alıyorum oyun dosyalarındaki game.xml i my gamesin içindeki fs25 in içine atıyorum yükleniyor ekranı geliyor sonra siyah ekran geçmiyor yardımcı olabilecek var mı açılan bi oyundan game.xml dosyasının içindeki yazanları atabilirseniz olur sanırım

1 Beğeni

DM’den yolladım

harikasın ; rtx4070 ile ayarlardan sadece senin önderdiklerini değiştirdim 50-60lardan 120-140 fpslere çıktı ve dropsuz :slight_smile: teşekkür eder,m.

2 Beğeni

frame generation açınca oyun ekranı büyüyor :slight_smile:

1 Beğeni

Ben bu Amerikan haritasını hiç beğenmedim çok karışık geldi bana ya. Keşke haut beylaron eklenseymiş

Microsoft da My game ye nasıl giriyoruz beyler ben bulamadım da ve grafik modu hiç drop yapmayan ss atabilirmi

Merhaba

Dosyalardan yapmana gerek yok oyunda yapabiliyorsun dili Türkce

1 Beğeni

Bazılarında maalesef fsr düzgün çalışmıyor

oyunu almadan önce korsan indirdim yarım saat sonra sildim, modlu fs22, oyun sektörünün de boku çıktı, oynanış olarak önceki oyundan fark yok hep aynı döngü, bir önceki oyunda ne yaptıysanız aynısını cilalanmış grafiklerle yapacaksınız, boşa zaman kaybı, multiplayer için alınır ama o da hype sonrası bitecek, ranch simulator’de bile yapacaklarınız ve oyun için etkileşimi daha çok.

1 Beğeni

Steam’den aldım tekrar , dün akşam eve gelir gelmez indirdim ve grafik ayarlarını ultraya çektiğimde takıntıları yaşadığımda bir kaç ayarı burada önerilen gibi yapınca büyük zevkle oynanabilir hale geldi. Ciddi bir ara vermiştim , şimdi sanki yeni başlıyor gibi oynuyorum.

1 Beğeni

@themami

1 Beğeni

1800’den fazla inceleme var ama hala karışık :smiley:

save klasörü var fakat saveler gözükmüyor içinde tuhaf bir şekilde bugün farkettim :smiley:

savedgames klasörünü kontrol ettin mi tekrar? ya da orada mod yükleyince klasörü tanıyor değil mi?

Save klasörünün içi boş bende anlamadım :smile: bende de aynı

Gtx 970 gibi emektar kartlarla oynayan bizler için ayarlar nasıl olmalı arkadaşlar var mıdır önerisi olan. Bu arada öyle veya böyle oyun yine fena saracak gibi duruyor Hutan Pantai fena. Şimdiden çok teşekkürler.

Evet 1 tane modum var o da mods klasörünün içinde gözüküyor ancak save klasörünün içi boş. normalde savegame 1/2/3 diye save kayıtlatı olurdu ancak orada yok

savegamebackup dosyası var yedekleme klasörü onun içinde saveler var fakat ordan alıp tekrar kullanınca çalışır mı acaba :smiley: