Farming Simulator 25 [Ana Konu]

ben de sorun yok 2 profil denedim. arkadaş epicten aldı oyun açılmıyor araştırmış herkeste aynı diyor bilemedim.

böyle bir uyarı veriyor hiçbir şekilde kaydetmiyor valla anlayamadım

Fsr 3 bende bayağı düzgün çalışıyor fsr 3 + frame generation açınca fps ultra da gtx 1660ti ekran kartı olmasına rağmen 60 in altına inmiyor

1 Beğeni

oyun ayarlarını atar mısın bende de 1660 ti var

1 Beğeni

Hala iniyor, şaka gibi… 3 saate yaklaştı :smiley: Salın, azıcık da ben indireyim :dagger:

Diskinizde bad sector olabilir. Bir tarama yapın bence.

Oyun ssd’de kurulu

Donanım profilini çok yükseğe getirip sadece işaretli ayarları görseldeki gibi yapabilirsin bayağı stabil oluyor 70-100 fps arasında rahat oynatıyor

5 Beğeni

Kendi rekorunu kırdı.

1 Beğeni

Merhaba oyun daha yeni inmeye başladı indiren arkadaşlar oyunda drop kasma vs. Varmı

Harita ilk yüklendiği zaman bir miktar drop takılma falan oluyor ama oynadıkça düzeliyor

bir kaç dakika kasıyor sonra düzeliyor.

Merhabalar fs 25 epic games den aldım ama Türkçe’ye çeviremiyorum nasıl yapıcam bilen var mı

Dostlar, arkadaşlarla giriyoruz da hepimizi oyundan atıyor. Nedenini bilen var mıdır acaba?

Güzel bir haberim var an itibariyle Epic Games üzerinden oyuna girilebiliyor sorunu 7 saatte çözdüler.

Microsoft da bi sorunmu var beyler ben ordan satın aldımda daha halen iniyor :joy:

Önceki oyunlara göre yürüyüş hareketleri çok garip geldi :smiley: Sanki çok yayıla yayıla ağırdan hareket ediyor karakter düz giderken sola sağa doğru yöneldiğimizde.

1 Beğeni

Tek bir sorum var :rotating_light: bu oyunun grafikleri neden 2019’dan kötü ulan?

Geç iniyor bazılarında garip bir şekilde… 4 saate indirebilmişim oyunu :smiley:

Farming Simulator 25 dünya skandal tarihine geçti.

• 25 HAZİRAN 2024 Farming Simulator 25 Microsoft Store Fiyat Hatası Skandalı

• 12 KASIM 2024 Farming Simulator 25 Epic Games Çıkış Skandalı