adam intel grafik kartı ile 4090lı amdnin eş değerdeki kartlarından daha iyi oynuyor millet ağlıyor steamde
Ama Xess’i açmadan görüntü ve fps gerçekten çok kötü. Xess kullanmadan oyunu hangi ayarda açarsan aç bir gariplik oluyor Xess veya türevlerini açınca görüntüde kötüleşme beklerken aksine daha iyi oldu
ben dlss açmadım 3060 la grafikler gayet iyi hocam. bir sorun göremedim
Doğrudur hocam ben önceki seriyi Nvidia ile oynarken onda da dlss açmayınca garip bir problem yaşamıştım ondan ekledim yazıya
ultrada optimizasyon 22 den daha iyi duruyor ama serverda denemek lazım asıl single da güzel 2k da güzel gidiyor
Ms storedan aldığımız oyunun save dosyaları nereye gidiyor ? Belgelerim My games Fs 25 adında klasör yok. kurulu olduğu yerede baktım bulamadım gizli öğeleri açıpta baktım yine yok
Harbiden ha, daha önce MS’den oyun oynamadım. Bunu bilen varsa yeşillendirsin lütfen.
Nerden almıştın hocam oyunu
C:\Users\xxx kullanıcı adın\AppData\Local\Packages
bu klasöre gir orada farmingle iligli klasörü bul.
Teşekkür ederim iyi saklamışlar
Bu da başka bir Microsoft saçmalığı. Atsana My Games’e. My Games klasörünü niye açtın o zaman
bu konuya o klasörün görüntsüünü atar mısın? içindekiler normaldekilerle aynı olması lazım.
MS store da açılıştan sonra yükleniyor ekranı gelip siyah ekrana düşüyor, şimdide bu çıktı az kaldı iade edip epicten alıcam
Multiplayerde T say çalışıyor mu sizde? 2 arkadaş birbirimizin yazdıklarını göremiyoruz
forcefeedback yok muydu bu oyunda
MS Store’dan oynayanlar sizde de oyunu kaydedip çıkıp tekrar girdikten sonra save dosyalarınız siliniyor mu ? Bende siliniyor ve oyun doğal olarak kayıt dosyaları bozuk diyor ? Eğer kaydetmezse nasıl oynayacağız ? İade edip Epic games’den mi alsam acaba ?
3-4 profil açtım ben denemek için kayıt silinmedi hiç.
ben de sorun yok 2 profil denedim. arkadaş epicten aldı oyun açılmıyor araştırmış herkeste aynı diyor bilemedim.