Farming Simulator 25 [Ana Konu]

Başta kenar yumuşatma vs olaylarına bakmadan ultrada girdim oyuna, ama oyun inanılmaz titriyor ve çok fazla keskinlik vardı nokta nokta oluyordu hareket edince resmen. Ultra ayarda oyun öyle olunca aklım gitti :smiley: … Nvidia kullanmadığım için dlss de yok, İntel ekran kartı kullanıyorum, Xess’i Balanced yaptım oyun yağ gibi oldu resmen. Eğer intel ekran kartı kullananlar varsa mutlaka Xess’i açsın, Fs22’de hiçbir işe yaramadığı gibi üstüne fps düşürüyordu Fs25 ile gerçekten başaralı bir sonuç elde etmişler Xess ile.
Ek olarak hala f2 ve f3 olayı var gibi. Oyunun klasöründen game isimli dosyayı açıp

<development>
    <controls>false</controls>

satırını false yazan yeri true yapıp kaydedin oyuna girince f2 ile hem fps’i görebilir hemde f3 basarak fps kilidini açın. Oyunun ayarlarından fps limitini değiştirince de otomatik kilidi açıyor olabilir ama eski serilerden kalan alışkanlık yapmakta fayda var gibi :smiley:

adam intel grafik kartı ile 4090lı amdnin eş değerdeki kartlarından daha iyi oynuyor millet ağlıyor steamde :smiley:

3 Beğeni

Ama Xess’i açmadan görüntü ve fps gerçekten çok kötü. Xess kullanmadan oyunu hangi ayarda açarsan aç bir gariplik oluyor :smiley: Xess veya türevlerini açınca görüntüde kötüleşme beklerken aksine daha iyi oldu :smiley:

ben dlss açmadım 3060 la grafikler gayet iyi hocam. bir sorun göremedim

Doğrudur hocam ben önceki seriyi Nvidia ile oynarken onda da dlss açmayınca garip bir problem yaşamıştım ondan ekledim yazıya :smiley:

ultrada optimizasyon 22 den daha iyi duruyor ama serverda denemek lazım asıl single da güzel 2k da güzel gidiyor

ben hallettim sorunumu zaaa xd

Ms storedan aldığımız oyunun save dosyaları nereye gidiyor ? Belgelerim My games Fs 25 adında klasör yok. kurulu olduğu yerede baktım bulamadım gizli öğeleri açıpta baktım yine yok

Harbiden ha, daha önce MS’den oyun oynamadım. Bunu bilen varsa yeşillendirsin lütfen.

Nerden almıştın hocam oyunu

C:\Users\xxx kullanıcı adın\AppData\Local\Packages

bu klasöre gir orada farmingle iligli klasörü bul.

Teşekkür ederim iyi saklamışlar :smiley:

Bu da başka bir Microsoft saçmalığı. Atsana My Games’e. My Games klasörünü niye açtın o zaman

bu konuya o klasörün görüntsüünü atar mısın? içindekiler normaldekilerle aynı olması lazım.

MS store da açılıştan sonra yükleniyor ekranı gelip siyah ekrana düşüyor, şimdide bu çıktı az kaldı iade edip epicten alıcam :smiley:

Multiplayerde T say çalışıyor mu sizde? 2 arkadaş birbirimizin yazdıklarını göremiyoruz

forcefeedback yok muydu bu oyunda

MS Store’dan oynayanlar sizde de oyunu kaydedip çıkıp tekrar girdikten sonra save dosyalarınız siliniyor mu ? Bende siliniyor ve oyun doğal olarak kayıt dosyaları bozuk diyor ? Eğer kaydetmezse nasıl oynayacağız ? İade edip Epic games’den mi alsam acaba ?

3-4 profil açtım ben denemek için kayıt silinmedi hiç.

1 Beğeni