Paşalar çalışmaya başlamış, biraz erken oldu
https://x.com/farmingsim/status/1857076136649297982?t=BtcExa0P0nBtMRL8vNW5ng&s=19
acaba kayda değer bişeyler olurmu yoksa laf olsun diyemi yapıyorlar
m store dan indirenler siz oyunun kurulacağı dosyayı değiştirdinizmi bende otomatik xbox games klasörüne indiriyo o klasörde değiştiremiyorum
Mod sayesinde bir bug keşfettim. Karakterin elleri direksiyon çevirirken gözüküyor. Acaba yapıp da iptal mi ettiler? GPS tanıtırken de gözüküyordu çünkü.
@Henkai al bakalım
Maalesef farklı bir konuma indirmeme rağmen yine oyunu kaydetmedi artık aklıma gelen tek şey iade edip Epic’den almak başka bir çıkar yol bulamıyorum eğer çözen olursa bana iletirse çok sevineceğim çünkü şu anda crackli olarak oynuyorum
anladım bende yeniden indiriyorum olmassa artık bende crack kullanacağım gibi
videolara bakıyorum, konuya bakıyorum herkes ayar yapmakla sorun çözmekle uğraşıyor, şu an beta testersiniz, Allah’tan çoğu kişi fiyat hatası ile ucuza aldı yoksa konuda küfür eden olurdu ki arkadaş sövmüş gibi.
Oyunu saldım güncelleme bekliyorum
Yukarıdaki önerilen grafik ayarlarını yaptım. 70-75 arası FPS alıyorum sorun yok ancak tarlada balya toplarken veya sürerken çok yakındaki nesneler görünüyor ama birazcık ileride olan nesneler geç yükleniyor. Bunu nereden düzeltebiliriz. Denemediğim şey kalmadı hep aynı
Görüş mesafesi ayarını kontrol ettin mi?
İşine yarar mı bilmem ama buna benzer tarla sürerken bir sürülmüş bir sürülmemiş olarak görünüyordu tarla bende hafif delaylı geliyordu arkaya baktığımda traktörle, oyunu tam ekrandan pencereli moda geçirdim düzeldi çok garip bir şekilde Ama senin bahsettiğin sanki detay mesafe ayarıyla alakalı gibi, yine de dene pencere moduna almayı dene istersen denemekten zarar gelmez.
Mesafe ayarlarını fule çektim gene aynı. Çıldırıcam
Valla başka mesafe için bir ayar baktım ama göremedim bu durumu etkileyecek emin değilim bilen biri belki aydınlatmış olur.
Ultra ayarlara aldım tekrar denedim gene aynı, pencere moduna aldım gene aynı. Anlamadım nasıl bir iş
Balya sözleşmesi almıştım o yüzden olabilir mi acaba
Sözleşme ile alakası yoktur ama Giants herhalde oyun motorunda belirli bir sınır koydu ne yaparsak yapalım belirli bir mesafeden sonrasını göremiyoruz. Önceki oyunda mesafeyi maks yapmasak bile çok uzun mesafedeki bu tarz saman yığınları görülebiliyordu. Tahminimce oyun motoru kaynaklı, ister 150 ister 200 yap belirli mesafeden sonrası yok Ben nesne çizim uzaklığını çok yüksek ayar ile standart gelen 130 - 160 - 130 - 200 kullanıyorum. 200’de yapsam inanılmaz derecede fark olmuyor her türlü bir yerden sonrası gözükmüyor.
Veya senin resimdeki gibi yarısı gözüküyor yarısı gözükmüyor