Farming Simulator 25 [Ana Konu]

2009 kodlu motordan çok şey beklememek gerek :d

2 Beğeni

save kaydoluyormu tekrar giriş yapabiliyormusun ben yapamıyorum

Save de hiçbir sorun yok. 1 single 2 adet ayrı multiplayer save oynuyorum hepsi sorunsuz

SCS nın motoru da eski :smiley: ama dön bir bak 1.52 ve eski sürüm karşılaştırmalarına YouTube’dan

Giants Engine bence Prism3D motorundan kat kat daha iyi, potansiyeli yüksek. Ama Giants a kalmış o işler :smiley: adamlar bu sektörde tekler kafaları rahat hiç geliştirme gibi bir düşünceleri yok.

3 Beğeni

ben oyundan cıkıyorum tekrar giriş yapınca kayıt yeri bulunamıyor giremiyorum m.storeden aldım oyunu

Bu grafik ayarlarını saklandığı dosya neredeydi onu silip tekrar deneyim diyorum belki düzelir.

Yerel Disk C > Kullanıcılar > KULLANICI İSMİNİZ > AppData > Local > Packages > GIANTSSoftware.FarmingSimulator25PC > Local Cache > Local > Shader cache dosyası siliniyor. ( Her ihtimale karşı yedek yine de alın masaüstüne.)

1 Beğeni

@brhmsrn Ek olarak aşağıdaki görüntüyü Ultra ayarlarda oynayan Hilmi Şahin kanalının videosundan aldım. Mesafeyi 200’de yapsam 130’da da bıraksam devasa farkı bırak fark bile olmuyor neredeyse resmen. Ee koymasaydın kardeşim ayarı… FS22’de de oynadık aynı şeyleri mesafeyi 130 150 arası bırakınca bile samanı görüyorduk şimdi 200’e alıyorsun görüntü böyle :smiley:

2 Beğeni

profili silinenler discorda bağlanabilmek için vpn, warp vs kullandınız mı?, özellikle warpın sunucu iletişimlerini bozduğunu gördüm, bir şekilde Microsoft tarafında çözüme ulaşılmalı.

1 Beğeni

warp kullanmıştım ama oyunu indirmeden bir kaç gün önce pcden kaldırdım

1 Beğeni

@Zekeriya_Gozubenli
Sorun yaşayanlar ön indirme mi yaptınız yoksa oyun çıkınca mı indirdiniz? Belki ön indirmeden kaynaklıdır.

Eğer ön indirme kaynaklıysa, oyunu silme işleminin işe yaraması için kayıt defteri verileri de dahil tüm verilerin silinmesi gerekir.

Oyunu silerken save dosyası konumundakiler otomatik silinmezse kayıt defterinde ilişkili veri kalır.

evet ön yükleme yapmıştım. ben de ondan olduğunu düşünüyorum. oyuna dair tüm verileri silmeye çalışıyorum şu an. Bildiğiniz kolay bir yöntem varsa memnun olurum :slight_smile:

1 Beğeni

image

1 Beğeni

Sıfırlama ilk yüklendiği hale çevirir. Kayıt defteri verisi ilk yüklendiği hale döner. Sorun yaşayanların yapması gereken ön yüklemedeki ayarların oyunun çıktığı günkü ayarlarla değiştirilmesidir.

1 Beğeni

Valla bende Microsoft Store’dan alıp çıkmadan indirme yaptım ama bende hiçbir sıkıntı çıkmadı. İnşallah bı sıkıntı çıkmaz bende de korkarak açar olduk oyunu.

sizde save dosyası gözüküyormu yani kaydettiğiniz saveye tekrar girebiliyormusunuz

Onu kontrol etmedim bir sorun yaşamadığım için ama PC ye geçince bakarım ona göre söylerim.

bende microsoft storeden indirdim herhangi bir şeye dokunmadım save de sorun yaşayan çok ama ben de save de herhangi bir sorun yaşamadım,save kaybolma vb gibi.

kaydettiğim oyuna girerken sorun yaşamıyorum

https://x.com/farmingsim/status/1857438528830943692
millet altında dalga geçiyor.