Farming Simulator 25 [Ana Konu]

Bir türlü bulamadım oyunun içinde kaydoldu gözüküyor kaydettiğim saveye giriş yapıyorum kayıt bulunamadı diyor kimi kullanıcıda böyle bişey yok kimisinde var anlamadım bir türlü

Multiplayer sunucusu 3 aylık açılmış ve 4 slot öyle kalacak gibi duruyor. Kendim slot eklemek istersem 16 kişilik için ayda 40 euro :smiley:

arazi texture modu indirip, yollarınızı kumdan yapın. Zemin bozulması onda çok iyi işliyor hem de yollar harbi köy yolu gibi gözüküyor.

link: More paintable texture (All Maps) V1.0 FS25 | Farming Simulator 25 Mod

2 Beğeni

Bu nasil sponsorluk kardeşim de verygames’e.

hocam dediğinizi yaptım ama nafile ben ön yükleme yaparken uygulama dondu ve iptal etmek zorunda kaldım ve tekrar indrdiğimdede bu sorun oldu her yolu denedim ama gene aynı hata internette bakındım bayağı bi insan bu durumdan müzdraip olmuş heralde tek çare m stora güncelleme gelmesi gibi duruyo çünkü crak oynayabiliyorum gecengün denedim dünde bu yazıklarınız okuyup tekrar denedim ama gene bi sonuç alamadım ve hiçkimse bu sorunu çözemiyor yüksek ihtimalle bi güncelleme gelmesi lazım o gelmedikçe biz aynı hatayı almaya devam edicez gibi

Hocam zahmet olmazsa tavsiye modlar konusunda modun linkini verebilirseniz iyi olur. :raising_hand_man:t2:

Ben bu fs25’i neden geforce experience’e ekleyemiyorum ya. Hay Allah’ım nerden aldık ms store’dan şu oyunu. Harbi ucuz etin yahnisi olayına döndü durum

Oyunun kurulu olduğu yolu seçiyorum bulunamadı diyor. Genel tarama yapıyorum eklemiyor. Nasıl yapmam lazım bilgisi olan var mı

experience desteği bitti, nvidia app olarak devam ediyor

1 Beğeni

Valla şimdi kontrol ettim ve save dosyası gözüküyor ve oyunda kayıtlı oyunuma girebiliyorum.

Doğrudur Nvdia olarak değişti. Buna da da ekleyemedim zaten

haklısın, doğrudan ekleyemedi çünkü farmingin exesi yok aracı arayüz yapılmış mstore tetikliyor aynı şekilde discordda görmüyor, konudan bağımsız geliştirici konsoluda farklı bir şekilde aktif oldu hile denecek özellikler dolaylı açıldı

tamamdır hocam, düzenleyip linki bıraktım

1 Beğeni

Nvidia nin kendisi daha eklemedi ondan dolayı oraya eklenmiyor steam sürümü de ayni şekilde gözükmüyor

1 Beğeni

Dostlar koyduğumuz çitleri nasıl silebiliyoruz? Nesne silme aracı yok sanırım oyunda. Var mı bilgisi olan?

B tuşuna basıp yık moduna geçeceksin.

1 Beğeni

Çok sağol teşekkür ederim.

oyunda multiplayerda bu gerçekçi toprak özelliğikapanıyor sadece kurucu bilgisayarda oluyor. bununla alakalı bir fikri olan var mı

koca bir ZORT o zaman :smiley:

2 ayrı kişi ile online oynuyorum hiçbiri böyle bir şey demedi bana. hatta birisi lastik izleri çok iyi vs demişti. bugün girersek ekran görüntüsü isterim arkadaştan.

Xbox store uzmanı ile iletişime geçtim Ms Store dan alanlar için kayıt dosyası sorununu anlattım. Sonuç değişmedi Xbox uygulamasına ne zaman gelip gelmeyeceği belli değil.

3 Beğeni