Bu konuma gitmen lazım.
C:\Users\xxx kullanıcı adınız\AppData\Local\Packages/GIANTSSoftware.FarmingSimulator25PC\LocalCache\Local
Bu konuma gitmen lazım.
C:\Users\xxx kullanıcı adınız\AppData\Local\Packages/GIANTSSoftware.FarmingSimulator25PC\LocalCache\Local
Hocam onu zaten tartıştık asıl sorun save dosyası şifreli. Multiplayer oynarken biri bir şey yapıyor save çöp oluyor save in yedeğini alamıyorum tekrar tekrar save yapmakla uğraşıyorum.
evet microsoft delisi attı bu taşı çıkaramıyoruz
yıldızlı dosya çiftliğe katılan her şeyi barındıyor save klasörü senin dilinde Temp olarak tutulup clouda aktarılıyor, oyun içindeki backup kullanılmıyor yasak ama @Mertcan39 güzel açıklamasına rağmen destek personeli topu giantsa sallamış
şifreli kısım burada saklı
uzantı değiştirilek çözülebiliyor ancak tekrar paketlenmiyor
ms store dan alınan fs 22 de belgelerime geliyordu ben giants a geri bildirim yolladım bence sizler de yollayın ne kadar çok kişi ulaşırsa o kadar iyi olur
O da biliyor microsoft store un şifrelediğini kendisi de söyledi ama top nasıl giants a geldi onu ben de anlamadım
Steam ve epic te yine belgelerim e geliyor microsoft store un saçmalığı
Çünkü Xbox Appta var. Xbox Appta olanlar belgerime gider.
Acaba diyorum:
Fiyat hatasını kabul edip geri almamaya karşılık Xbox App’a geç mi koyalım dediler.
Bizi ipledikleri bile yok, fark ettiklerinde he diyip geçmişlerdir ilerde gamepass’e gelirse xbox app’e gelir
Hile kolay iş ben 1 save yapıyorum oyunda ağaçları kaldırıyorum evleri vs inşa ediyorum en son o save in yedeğini alıp drive a kaydediyorum. İlerde tutar save bozulur içine ederiz tekrar tekrar 3 5 saat save düzenlemekle uğraşmayım diye
Menüde fps düşüyor neden acep
Ben oyunu iade talebinde bulundum oyunu ön ödemeli sipariş vermiştim bugun mail geldi kabul edildi diye ücret iadesi hesabınıza yatacaktır diye araştırmalarım sonucu hiçbir şey bulamadım bazı m. Storeden alanların oyunu kaydoluyor bazıları kaydolmuyor saçma sapan bir durum ben gidip epic gamesten alacağım
Kanka hile kolay iş dedinde benim save de borçlar oldu silemiyorumda ne yapmam lazım yani düzenleyebilirmiyim dosyayı bir şekilde?
Save kaydetme sorunu yaşayanlar kullanıcı adı klasörünüze Türkçe karakter var mı?
Oyun kayıt yerini okurken genişletilmemiş ASCII karakter tablosunu (32-127 arası) kullanıyorsa Türkçe karakter sorun yaratıyor olabilir.
Eğer yukarıdaki gibiyse diğer mağazalardan indirdiğinizde aynı sorunla karşılaşılacak demektir.
32-127 arası karakterler sıkıntı çıkarmaz.
bu da önemli bir etken msfs’te patlayanlar bundan da patlıyordu. işte mikosoft böyle :d
FS22’de arazide taş çıkma oranını arttırma modu yada not defteri kodu var mıydı? 25’e geldik hala taş toplama mekaniği anlamsız geliyor, çünkü tarlada taş yok.
Cheat engine den fs25 seçip float kısmına alıp oyunda ki mevcut paranızı yazın sonra bir alışveriş yapın güncel olan paranızı next diye ararın 4 5 tsne kalana kadar tekrarlayın sonra onları alt satıra indirip istediğiniz parayı yazın.
Veya money cheat modu indirin
eyw hocam denedim ama gene aynı sorun gene aynı sorun yani daha da ne yapalım anlamadımki bu yukarıda yazıdığın bi öneri daha varı bad sector adında onuda yaptım diskde bi sıkıntı çıkmadı yani ne bilim bu m store insanı kafayı yetirtir
tmm hocam oldu eski kayıtlı profile girince olmuyor ama yeni kayıt açınco oluryor allah razı olsun