tmm hocam oldu eski kayıtlı profile girince olmuyor ama yeni kayıt açınco oluryor allah razı olsun
GPS destekli direksiyon asistanı otları kurutma ve toplama mükemmel bence zaten tarlayı ot biçme makinasına tanımladığınız için aynı çizgileri bu sefer kuruturken vs. kullanıyorsunuz. işçiye vermeyi denemedim.
Microsoft Store’dan oyunu edinenlerin burada tartıştığı, özellikle save ile ilgili problemlerin tamamını ben de yaşadım. Sonra sinirlenip çözüm aramakla vakit kaybetmek istemedim ve Epic’ten tekrar satın aldım, şimdi non-stop devam. Bu Microsoft Store’de iade kısmını göremedim fakat, hala şansımız var mı yani yapabilen var mı ?
outlook üzerinden normal microsoft sitesindeki hesabına giderek siparişlerine bakabilirsin.
Microsoft hesabım satın alınanlar diye bir yer olması lazım ordan iade denenbilir.
Çok fazla hayvancılık yapmadığımdan bilmiyorum da bu çayır 572lt diyor ve zaman geçtikçe düşüyor. Bu çayırın olayı nedir? Ben pek anlamadım da.
otladıkları yeri de yiyorlar hesapta
Ayçiçek yağı, kanola yağı üretimi için fabrika almak zorunda değildik dimi? Belirli komisyon karşılığın da haritadaki yağ fabrikasını kullanabiliyorduk. Doğru mu hatırlıyorum sistemi?
üretmek için satın almak zorundasın. aksi halde direkt satış yapılıyor. daha ucuza küçük bir atölye kuruyorsun ama onlar biraz yavaş üretiyor.
E ama bu sürekli azalıyor nasıl geri dolacak?
Bir photo mode yakışırdı bu oyuna. Atmosferi sağlamak için kasmışlar cidden.
tarlalarda size ait nesneler var onu satmadan tarla sattırmıyor nasıl yapacağız bilgisi olan var mı acaba
saman kaldıysa topla ancak tarlanın üzerine sen veya ekipmanın aracın bulunmasın
şaka maka msfs2024’te de arazi deformasyonu var sdfdsfdsf
saman yada alet yok tarlayla beraber haritanın verdiği yapılar var ama bu yapılar yıkılmıyorda
Eskimsi depolar yıkılıyor. Garip işte onları yıkıp sarmayı dene dün akşam yayında aynısını yaşadık
Merhaba hocam iyi forumlar microsoft hesabı siparişlerim kısmında nedense iade etme seçeneği yok ben de internetten araştırdım ve Xbox iade istek formu böyle bir site buldum iade talep ettim ve ettiler ben de oyunu sizin gibi Epic Games’den alacağım çünkü aklıma gelen başka bir yol kalmadı.Xbox Support bu siteye girip iade edebilirsiniz hocam