Farming Simulator 25 [Ana Konu]

Tekrar kendi rekorlarını kırdılar :smiley:

Her şirkete lazım böyle bir kitle :smiley:

3 Beğeni

basın bültenini merakla bekliyorum :smiley: gerçi şu an ben de girmek istiyorum da neyse

Kar bende bozuk, aralık ocak gibi yağdığında en erken mayıs haziranda kalkıyor

belgelerim enviroment.txt’den nisan ayına kadar hepsini SNOWY yap, kar kalır.

bi yayıncıyı izlerken denk geldim ekinleri hasat ettikten sonra sizin ki gibi hata verdi tarlayı sürmen gerekiyormuş gibi bir şey dedi bir de öyle deneyin isterseniz

Her yerden şansımı deniyorum :smiley:

1 Beğeni

Valla iyiki steam den almışım zamanında kafam rahat yanlış fiyatlandırmaya yetişemedim ama bu sıkıntıları görünce hiç pişman olmadım

1 Beğeni

tek sıkıntı save dosyası bunun içinde fazladan 1500 lira vermem :smiley:

5 Beğeni

Oyunu deneme fırsatım oldu.

Amerikan haritası efsanevi olmuş. FS22’yi en ğst grafiklere yakın oynarken bile 25’te ki grafikleri alamıyorsun. Yeni toprak dokusu olsun tarla sürümleri olsun harika olmuş.

i5 9300 16 GB GTX 1660Ti

Bu veya türevinde bir sistemle oynayanlar ya da oynamaya çalışanlar. Önerdiğiniz sistem ayarlarınız nedir? Yukarılarda bir arkadaşın paylaştığını yapmıştım ama ucu ucuna oynatıyor. 45-50 fps arası, çiftliğe 2.araç alınca 25-30 fps’e kadar düşüyor. Görüntü deseniz biraz çizgi çizgi parazitli gözüküyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

O sistemle update beklemeniz daha yararlı olur, FPS kazanmak için grafik kıstığında bu sefer FS25 oynamanın anlamı kalmıyor, 22 oyna daha iyi.
Bu hafta güncelleme gelecek, güncelleme sonrası grafik ayarları için konuşmak daha doğru olur.

1 Beğeni

Elbette eğer iyi grafiği alamıyorsanız gerçekten anlamını yitiriyor çünkü bu deformasyonu da götüren bir yanlış oluyor. Bu gps desteğinden yararlanılarak ot toplama olayını gösterecektim videoda akşam diğer şeyler bitince çekip yüklerim umarım. Eğer güncelleme Salı-Çarşamba gelirse bunun üzerine kısa bir video çekerim. Siteye de yazarım.
Ön siparişler dahil tüm platformlarda ilk hafta sonrasında 2 milyondan fazla kopya satmayı başarmış olması gerek.

2 Beğeni

Eğer cihazın laptop değilse 1660TI için en iyi grafikte ve optimize şekilde çalışan ayarlar bu. 2 farklı aynı ekran kartı olan sistemde rahat bu ayarlarda ortalama 60-70 fps e yakın veriyor.

h5i0a2e.png (830×2640)

1 Beğeni

Laptop maalesef :face_holding_back_tears:

Hocam GTX 970’de ortadan yükseğe çektiğim anda traktörler üzerindeki yazılar, ibreler v.s anında blurlanıyor. Orta ayarlarda oynamak zorunda kalıyorum. Çok da şikayetçi değilim ama gtx 970 - 4 gb ekran kartıyla bu iş zor olacak sanırım değil mi. Teşekkürler.

4 gb vram maalesef bu oyun için pek yetmiyor ondan kaynaklı bu sorun yaşanıyor

Ayarlar ile oynama yaptıktan sonra veya yapacağınız zaman oyun dosyalarındaki shader cache dosyasını ne olur olmaz diye önce yedeğini alıp sonra o klasörden silip oyuna tekrar girin. Bozulmaların nedeni grafik ayarları harici shader cache dosyası da olabiliyor.

2 Beğeni

Giants en az 8 GB öneriyor.

image

1 Beğeni

Çok teşekkürler onu da bir deneyelim o zaman sağolun hocam

1 Beğeni

Dediğiniz gibi aslında evet de işte en azından yüksek ayarlarda bir ihtimal demiştim, olmazsa da yine orta ayarlarda pirincimizi toplamaya devam edeceğiz demektir :smiley:

işçiye veremiyorsunuz ama offset ayarlayarak direksiyon asistanı çalışıyor. h ye basıp menüyü açmadan offseti ve diğer şeyleri açıp kapatabileceğimiz tuşlar hızla erişilse daha iyi olur.

3 Beğeni