Farming Simulator 25 [Ana Konu]

arkadaşlar oyun girdiğimda harita yüklenmesi %100 olunca oyundan atıyor sebebi nedir acaba bilen var mı

kum zemin + kar + 20 ton vagon ve sonuç

1 Beğeni

Yağmur yağdığında tarlada su toplama modu da bi geldimi süper olcak hele hele slaj yapması

Haftaya Giant engine 10 yayınlanacak, başlarlar yapmaya

Aktif iş kontratlarını nasıl görüyoruz , işler de bug oldu çıkmıyor da

Bugün bende de oldu buğday vardı biçtim herşeyi yaptım yok görevi tamamlamadı yanan 15 bin dolara oldu

Edit : Çözüm yolunu buldum .Kontratlara gelin Yeni yazanın sağındaki oka basılı tutun aktif kontratlar geliyor

1 Beğeni

Oyunda server kiraladik ondan önce kendi bilgisayarlarimizdan paylasarak multiplayer girdik fakat soyle bir duum var.

Oyunu tanıtirken uzerinde bam bam durulan ve bizlerin oyunun asil numarasi dediğimiz toprak deformasyonu çalışmıyor.
Ayarlari ne kadar yükseltirsek yükseltelim değişmiyor.

Bu durum hakkında bilgisi yada fikri olan var mi içinizde?

her multiplayer sunucusunda mı oluyor? yoksa server gücü az olanlarda mı oluyor?
eğer denemek isteyen varsa yarın bizim sunucuda test edebiliriz. ben de merak ettim tatsız bir olay.

FS 25’de toprak örtüldü ne demek? Neden öyle anlayamadım?

merdane ile geçtin mi? ya da sabanladığın için mi? kültivatör mü çektin?

Saban yaptım, merdane ile geçtim, kültivatör de çektim ama düzelmedi aslında oyunun ilk açıldığında ekili olupta biçtiğim yerlerde kaldı sadece toprak örtüldü. Nasıl geçecek anlamadım hasattan sonra yapılması gereken birşeyi mi atladım acaba?

Aynı sıkıntı bende de var valla anlayamadım, artı sabanladığım tarladan daha sonra kültivatörle geçtim tarla da kökler tekrar çıktı, işlemler çok kafa karıştırıcı gelmeye başladı bana, temiz toprak için ne yapmak gerekiyor anlamadım, tüm tarlaları sabanlamıştım.

1 Beğeni

Saban sonrası kültivatör atmaya gerek yok. Periyodik saban gereksinimi açıksa 3 hasatta bir sürülmesi gerekli diye uyarı çıkar öyle sabanlarsınız, haricinde kültivatör kullanılabilir. Hatta bence onlarla hiç uğraşmayın aynı anda hem süren hem eken makinelerden alın daha rahat.

Hasattan sonra sap parçalayıcı ile tarlayı geçmen lazım. Sap parçalama yaptıktan sonra sabanla sürer ve ekim yaparsan tarlanda yabani ot çıkmaz. Ekimden sonra merdane yaparsan da sabanla sürerken çıkan taşlar kaybolur ve böylece verim %100 olarak görünür. Tarla örtülmesi de kaybolur

2 Beğeni

Bu mağazadan aldığımız paletli ürünleri büyük çuvalları yemdir tohumdur vs. sonradan iade edebiliyormuyuz veya farklı bir yere gidip mi satıyoruz. Bilmediğim için öyle fazla fazla almışım aslında çiftlikte muhafaza ederim ama bazılarından kurtulmak istiyorum :smiley:

Araç kirala aracın içine doldur aracı sat :sweat_smile: mesela fazla tohum mu var mibzer kirala içine doldur iade et

2 Beğeni

1 haftanın ardından çok oynayınca artık sürüşü keyif vermiyor. :smiley: Anlamını yitirdi. Modlara acilen ihtiyacımız var.

3 Beğeni

Ben de boş zaman bulamıyorum oynayacak :sweat_smile: ya bu mod işinde bi saçmalık var eskiden fs22 de modun içinden düzenleme yapımca oyun görüyordu şimdi bir şeyi değiştiriyorum mod gelmiyor

msfs2024’ün arazi deformasyon sistemi;

çok daha fazla triangle var. ancak öyle fs25 gibi düşünmeyin fakat eziliyor işte :smiley: bu kadar detay fs25’te sunulup daha da ileri gidilse harika şeyler görürdük.
keşke fs25’te de otlar böyle ezilseydi

4 Beğeni