Farming Simulator 25 [Ana Konu]

war thunder e da arazi deformasyonu gelmiş bu sene de sırayla oyunlara geliyor :joy:

Buda FS nin triangle sistemi buyurun :smiley: Giants yine bildiğimiz Giants, yorum sizde.
Daha dibinde olmana rağmen triangle sayısını azaltıyor oyun.

Adamlar uçuş simülatörüne FS den daha iyi arazi görüntüsü koyuyor kafayı yersin :smiley:
Acilen FS ye modlar gelmesi gerekiyor.

3 Beğeni

Yahu şu olayı nasıl beceremiyorlar anlamış değilim. En olması gereken fizikler bu oyunda yok.

Dünün aynısı

4 Beğeni

1 hafta oldu hala çalışıyoruz diyorlar inanılmaz bunlar ya :grinning: hotfix ya da day one patch gibi tabirleri bilmiyorlar herhalde

Vallah 2 milyon satsam ben de bilmek istemem. :sweat_smile:

2 Beğeni

peki bu sürülmüş araziyi merdane ile sardıktan sonra ‘‘tarh’’ dediği şey ne yanlış çeviri falan mı bunun ingilizcesi ne ki

Hiç karşıma çıkmadı, ingilizceye alıp bakın ne yazıyormuş, oyunun Türkçe çevirisi biraz kötü

seedbed, tohum yatağı. Biraz araştırdım tarh ile gram alakası yok tarh ekonomik terim çünkü. Merdane ile geçmenin aynısıymış. Ekilmemiş yere değil de ekilmiş tarlanın üzerinden geçip çimlenme oranını arttırmak için yapılıyormuş, yani özetle sarmanın aynısı

1 Beğeni

yürüme animasyonu can sıkıcı diyordum, balya yüklerken farkettim bi ileri bi geri yapmama gerek kalmıyor. Baya iyi olmuş, yürüyüş hızını yavaşlatma modu getirmek zorunda kalıyorduk

beyler bu tohum, gübre gibi şeylerin çok uzun süre gitmesi bug mıdır sizde de öyle mi? 500lt gübre koca tarlaya yetiyor ki böyle bir şey imkansız

Edit: bugmış, başka yaşayanlar da olmuş, giants’a bildirdim

1 Beğeni

Ya, arkadaslarla girelim dedik online. Oyundan atıyor beni server. Sebebini bilen var mı acaba?

Abi aylik 1200 verdik sunucuya onun dışında kendi bilgisayarlarimizdan kuruncada olmuyor.
Cilalanmis fs 22 gibi ve buglarla dolu. Gercekten cok terbiyesizlik etmişler.

Mesela hayvan ağırlarinin citlerini kendimiz cektigimizde cayir eklemek istermisiniz yazisina evet desekte çayır eklemiyor. Ve sunucu bugun kendi grafik ayarlarini ortaya cekmis nasil duzeltecegimizi bilmiyoruz iletisime gecebilirsek hem sizde hem bizde deneyebiliriz. @HasanOfke

Grafik ayarlarında sorun yaşayan arkadaşlar, sizler de benim gibi oyunu Windows harici bir diske kurduysanız kaldırıp windowssun kurulu olduğu diske tekrar kurun. Çok ilginç şekilde birçok sorunun çözüldüğünü göreceksiniz

2 Beğeni

1 Beğeni

Xbox App e gelmiş oyun kitaplıkta gözüküyor oradan indireceğim bakalım save dosyaları ne olacak.

Xbox App’a gelmiş bulunmaktadır. Haydi hayırlı olsun.

1 Beğeni

Arkadaşlar kötü haber veriyorum yine ms storeda ki konuma gitti my games e gelen bir şey yok.

1 Beğeni
  • Store konumuna gitmesinin sebebi ilk başka Xbox Appta olmaması.
  • İndirmiş olanlar için Xbox App’ta otomatik gözükecek. My Games’e çekerlerse milletin bütün save gider. Adam Xboxtan başlatırsa My Games’e bakar, eski save konumunu görmez.

Madem getirceniz ilk başka getirseniz ya millet sövmese o kadar.