Farming Simulator 25 [Ana Konu]

oyunu komple sildim xbox app ten geri indirdim yine şifreliyor saveleri.

Microsoft u aradım store veya xbox üzerinden indirdiğiniz oyunların saveleri ve logları şifrelenir bu bir sorun değil microsoft böyle tasarladı dedi. Bizim xbox app işide yalan oldu :sweat_smile:

Xbox app şifrelenmiyor, FS22 de bir dönem gamepassden oynadım ve xbox appten indirmiştim dosyalar my games klasörüne geliyordu, sorun giants kaynaklı
Destek, ezber cevap vermiş

hocam şuan için fs25 gelmiyor maalesef. yedeği geri yüklemeyi iptal ettim sıfırdan 3 kez indirdim kurdum dosya konumu c bile yaptım yine gidiyor şifreli yapıyor

bunu giants’ın belirlemesi lazım boşu boşuna hiçbir yetkisi olmayan yerleri arıyorsunuz. :smiley:

Microsoft store un şifrelediğini microsoft zaten kabul ediyor.

Microsoft forumda ki bağımsız danışman + microsoft çalışanı bunu teyit etti.

Giants Software tarafından Farming Simulator 25 için Giants Editor 10 paylaşıldı, hayırlı olsun. Nice güzel modlara. :smiley:

1 Beğeni

her şeyi eklenmiş.

amd ryzen 5 5600x , 32 gb ram , rx 6700 Pulse 10 gb sistemde fs 25 30-50 fps arası optimizasyon sorunumu var?

1 Beğeni

ilk çeltik tarlasını biçiyorum. şimdi kökleri yok etmek için öncelikle kültivatörler geçerseniz en sağdaki kök otlu karışık toprak olur biliyorsunuz.

tarlanın sol başındaki yer ise merdane ile geçilen yer bu sefer otları yok ediyoruz ve çizgili bir temiz toprak oluyor.
gübreleme durumu sürülse bile %50de kalıyor.

büyük kültivatör ile geçip merdane ile düzeltebiliriz ancak gerektiren bir durum olmadı.

saban da çekeriz fark etmez.

1 Beğeni

tarla bugta mı kaldı bilmiyorum. dipkazanla geçtim patates dedi şimdi sabanla geçiyorum patates ekili görünüyor. öyle bir şey de ekilmedi. :smiley:

1 Beğeni

FS25 Cd kutu açılışı

2 Beğeni

bu biçerdöverlerin kapasitesini niye bu kadar düşük yaptınız ya,iki köşeyi dönüyoruz hemen doluyor

Amerikan haritasında jd tohum ekici ile japon yada o bölgeye özgü pirinc fidesi eken (bu arada bu bölgeye ekilebilir ekilemez net bilgim yok) ve hasat zamanıda makinanın orjinalliğine kulp bulan bi noob oyuncuya yakışan oyun tarzı ve sorular diyelim…

Adamlar böyle yapmış sen git onada mod indir 200 300 k kapasitesi olan tek seferde bitirirsin römork vs derdinde olmaz. :exploding_head:

1 Beğeni

ürünler lisanslı orjinal deposu lisanslı ürüne +güç depo nasıl getirsin adamlar şaka gibi

1 Beğeni

demek istediğim tam anlaşılmamış herhalde sadece depoları küçük tek seçenek halinde getirmişler orjinali böyledir illa ki orijinallikleri bozulsun istemem zaten,mod vb şeyler başka seçenekler gelicek .

kulp bulduğum felan yok,agresif cevaplara gerek de yok,orjinali böyle dersin geçersin böyle cevaplar vericeğine.

3 Beğeni

Herkese selamlar tarlayı sarmak için hangi makinayı kullanmak gerek ben bulamadım

Selamlar, merdane diye geçiyor sanırım mağazada onu kullanın.