Farming Simulator 25 [Ana Konu]

Teşekkür ederim.

1 Beğeni

beyler acaba asya haritasımı yoksa amerika haritasımı güzel bi karar veremedim sizce hangisi bi fikir verin

Kar yağdı kasım gibi, Haziran geldi kar kalkmıyor yerden. Buga mı girdi anlamadım kapatıp açıyorum oyunu gene aynı. Napıcam hiç bu durumu yaşayan oldu mu

Yarın gündüz FS25 yayını açıyorum. Sonrasında ETS2Greece DLC erken erişimine kadar olmaz. Güncelleme çıkarsa video atarız olursa tabii yavaş yavaş uzaklaşma vakti geldi.

Fs22’de de aynı bug ile karşılaşan olmuş, save dowyasından 2 dosyayı silince düzeliyormuş ancak mssotre dan aldığımız için save dosyalarına etkileniyorum. Bu sebeple bug düzelmiyor

amerika haritasını oynuyorum güzel

Peki çiftlik alanı için en hangi alan uygundur?

Bu oyunun orijinal mağazasında bulunan palet depolama binasından kurmuştum. Şimdi ürün satmam lazım, içerideki 9 paleti vermiyor :smiley:

bu deponun önüne gelip paleti bırakınca otomatik olarak içeriye topluyor ya, 9 adedi ver diyorum kapının önüne dizdiği gibi içeriye geri topluyor. Bu da bir çeşit bug sanırım

Fixlemişler sanırım ama, pdlc diye bahsettiği klasörü anlamadım. Veya direkt fix versiyonu mod klasörüne atınca düzelir mi denemek lazım bilemedim.

1 Beğeni

az önce oyundan çıktım, akşam bir deneyeyim. Yanıtınız için teşekkürler.

1 Beğeni

cok oyunculuda guc modu calismiyor biliyorsunuz, onlinda sunucu kuran kisi consol command bolumune su kodu yapistirip enterleyn, tirnak isareti olmadan yazin. “gsPlayerSuperStrengthToggle” sunucuyu kim kurduysa bu kodu yazan sunucu sahibi guc modunu kullanabilir, fakat diger oyuncular yazsada olmuyor,

1 Beğeni

3-4-5 tarlalarına kuruyorum yavaştan

tüm binalar falan sığarmı acaba

Bu oyun için update falan düşünmüyorlar mı? Bir umut optimizasyon gelir diye umuyorum.

noel baba geyiklerine binmeden gelecekmiş

v1.3 uzerine calisiyorlar iki gundur test asamasinda.
buyuk ihtimalle onumuzdeki sali gunlerinden birinde gelir.

4 Beğeni

Arkadaşlar ben hutan pantaı de çiftlik kuracağım size sorum şu pirinci hasat ettikten sonra ne yapıyoruz yani saban kultivatör filan kullanıyor muyuz yoksa direk su basıp ikinci ekime mi geçiyoruz.

Hasat ettikten sonra tarlayı temizliyorsun sonra su basabilirsin yada Ekim yaptıktan sonra su basilabiliyor diye biliyorum

1 Beğeni

ben saban kullanıyorum ardından suyu basıp ekime geçiyorum

1 Beğeni

güncelleme notları falan da steam a eklenmiş ama daha yayınlamamışlar çok kısa sürede gelecek gibi

1 Beğeni