beyler yeni profil olusturcamda sizce sıfırdan baslada 750k para ilemi baslamak iyi yoksa sıfırdan baslada 100k da ve çiftlik olustur olarakmı iyidir ?
Ben sıfırdan ve zor ekonomi ile başladım. Mevcut başlangıç parası 100.000, banka borcu 100.000 yapıyorum. Başlangıç parası ile borcu kapatıp oyuna 0 bütçe ile başlama niyetimi gerçekleştirdim. Oyunun imkan sunduğu toplanabilir koleksiyon parçalarini topladım. 25 adet mevcut. Toplam da 250.000 ödül aldım. Amerikan haritasindaki 3,4,5 tarlalarin bulunduğu arsayı satin aldim. Sadece arsasi tabi, tarla alabilecek geniş bütçe şuan yok hala. Onun dışında görevler yaparak hem tarlalar hem araçlar alıp oyunuma devam etmek niyetim. Farkli ve zor bir yol izlemek istersen alternatif olarak düşünebilirsin yazdıklarımı.
FS17’de görev yaparak tarlaların alım fiyatını düşürme imkanı vardı 25’te var mı bu olay hâlâ?
Sıfırdan olarak acaba başlangıç psrası ne yapsam veya çiftlik olustur olarakmı iyi olur bilemedim
Gün geçmiyor ki bi bugla daha karşılaşmayalım
İnek barınagının yanına katı gubre veya bulamac deposu koyup save’e çık gir yapınca artık o depoları gormuyor herhangi bişey birikmiyor. İnsanda oynama hevesi bırakmıyor giants hala patch getiremediler çalışan mekanizmaları bozmayı nasıl beceriyorlar anlamıyorum
bende de görmüyor ki yayında koyduk hala bağlanmadı. connected to diyor ama devamı yok. wifi çekmiyor : d
dün hiç girip oynamadım. soğuma haftasındayız. heves gitti. he son şeyde 5 tane keçi ahırı kurunca amaç kalmadı. oradan sonra para artacak çünkü
çeltik videosu bile hikaye güncelleme ile birlikte çekerim.
bugün öğlenden sonra çıkmasında bir sakınca yok o zaman
Millet hevesini alıp doyunca anca güncelleme getiriyorlar, çoluk çocuk yönetiyor herhalde bunları
Bende yavaş yavaş baslıcam bi profil açımda
güncelleme çıktı.
Vram optimizasyonu gelmis çok tüketiyordu
- Azaltılmış RAM ve VRAM kullanım
Bir de ms store sürüme böyle bir şey eklenmiş ama tam anlamadım.
- GIANTS Studio tarafından kullanılan Lua oyun kaynakları GIANTS ve Microsoft Store sürümüne eklendi
Performans bir tık daha iyi olmuş gibi, 3-4 Fps artmış gibi duruyor, değerlere bakıyorum şimdi de.
Yeni gelen güncelleme Kendi kayıtlı oyunuma direkt etki ediyor mu fifadaki gibi sıfırdan uğraşmayiz heralde
Ben şu anda kayıtlı save de oynuyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım, herhangi bir belirtme yapmamışlar yeni save açın diye.
Bu hayvan barınakları , palet deposu ve fabrika-silo ile ilgili herhangi bi fix göremedim guncelleme notlarında düzelmiş mi deneyen oldumu
Edit : sadece palet deposu düzeltimiş inek ahırı ve fabrikalardaki dupe bugu hala düzeltilmemiş AMA renk modu gelmiş çok iyi
eğer oyun açıksa zaten gözüküyordu bizim kastettiğimiz belgeler/MyGames
klasorunde gozukmesi. Oyundan çıktığında oradaki dosyalar silinecek