maalesef gözükmüyormuş
Hangi ayarlarda deniyorsunuz ve fps oranı kaç? Eski bozuk görüntü halen var mı?
görüntü bozulması devam ediyor
Custom grafik ayarları var, eski bozuk görüntüden kastın nedir? Ben başından beri problem yaşamadan oynuyorum zaten.
Doku filtreleme ayarı güncellemeden sonra 4x olarak kendi kendine değişmiş olarak geliyor. Dileyenler 8x -16x veya eski kullandığı ayara geri alabilir.
Mesafe olayı vs.
ve markalarla uyarı etiketleri de bozuluyor, doku filtreleme ayarından kaynaklanıyor
1.2.1.0 sürümü doku filtreleme ayarı varsayılan gelen bilinear
1.3.0.0 aniso 2x
FSR3 sistemi düzelmiş. Tırtıklı görüntüler artık yok. Eskiden Fideflity FX3 Kalitede oynuyorduk. Şu anda onu kapatıp direkt FSR3 sistemini açtığınızda oyun daha net ve kaliteli gözüküyor.
AMD ekran kartı kullanıcıları için söylüyorum. FSR3’ü açtığınızda artık 3D çözünürlüğü veya netliği düşürmenize gerek yok. Ancak Aniso ayarını iyi tutturmanız lazım.
Giantsin yeni renk modu Black Anthem’i bozuyor logoyu siyah yapamıyorsunuz mod kuruluyken adamların modu bile kendi oyunlarını bozuyor bu kadar mı rezalet olur bir firma
Yeni patch ile oyuna bir şans daha verdim. Emektar sistemim Amerikan haritasında çok yüksek ayarlarda 30-55 fps arası 40 sabit değeri güzel bir görüntü ile alırken Japon haritasında aşırı karıncalı 20-30 fpslerde alıyor. Japon haritasına özendikleri belli fakat bu kadar fark şaşırttı. Zaten Japon bölgesi ilgimi çekmiyordu büyük ihtimalle yeni oyun gelene kadar girmemde. Özetle yeni patch ile 5-6 fps kazanmış oldum. Darısı diğer patchlere artık.
Yeni güncelleme ile optimizasyon gayet güzel olmuş, 35-40 FPSten 50-60 bandına yükseldi ve en önemlisi arazinin yüklenmesinde yaşanan bozukluk ve mozaikleşme düzeltilmiş ancak ABD haritasındaki karın yerden kalkmama sorunu düzeltilmemiş o da düzelirse çok güzel olacak
Bu grafik ayarlarını çok oynayınca ne yapıyorduk bir dosyayı mi ne siliyorduk bilgisi olan bir arkadaş bana yardımcı olabilir mi rica etsem sistem saçmalamaya başladı iyice
Güncelleme sonrası doku filtreleme ayarı 4x’e düşürülüp geldiği için oyuna ondan dolayı fazla fps almış gibi hissedebilirsiniz. Eski grafik ayarlarınız ile karşılaştırın.
@muhammedarikan2572 Shader cache dosyasını siliyoruz. Yedeğini ne olur olmaz yine de alın.
özet geçeyim dedim yarısını yazdık zaten
https://www.simulasyonturk.com/farming-simulator-25-icin-ilk-guncelleme-yayinlandi-v1-3/
Bir sürü bug halen duruyor kaç gün geçti gelen patch hiç tatmin edici değil acilen yeni patch gelmeli
Autoload modu ne hikmetse gelmedi. Bekleye bekleye ağaç olduk. Keçi sütleri, yumurtalar, ayçiçek yağları taşınmayı bekliyor. İnat ettim autoload gelene kadar taşımayacağım.
yine çekerken bir sürü problem yaşadım o yüzden geç geldi.
bu saatten sonra da uğraşılmaz. şu an kalan çeltiği biçiyorum.
farming bitmiştir.
Hepimiz aynı dertten muzdaripiz. En önemli, en temel modlardan birisi olmasına rağmen hala gelmedi. Üzücü.
mod çıkana kadar dağıtıma veya doğrudan satışa vermek mantıklı çözüm, ben güç moduyla römorka rastgele yığıyorum
forkliftte düzgün dursa paletler sevdiğim iş ama düzeltilmeyen fizik problemlerinden birisi de bu ve orman ekipmanları, fs22de spanzet çekilen mod vardı bende onu arıyorum şuan