Farming Simulator 25 [Ana Konu]

mod çıkana kadar dağıtıma veya doğrudan satışa vermek mantıklı çözüm, ben güç moduyla römorka rastgele yığıyorum

forkliftte düzgün dursa paletler sevdiğim iş ama düzeltilmeyen fizik problemlerinden birisi de bu ve orman ekipmanları, fs22de spanzet çekilen mod vardı bende onu arıyorum şuan

Ben de ağaçları direk yok eden sarı bi alet vardı onun modunu bekliyorum ama yok :sweat_smile:

Paletleri elle veya autoload ile taşımayan tek benim herhalde :smiley:

1 Beğeni

editörden güncellemeyi denedim olmadı, 19dan 22ye dönüştürmesi kolaydı bu sefer angarya iş fazla

Öyleymiş sanırım 22 den 25 e yavaş çevriliyor eski modlar ağırdan geliyor

hocam hangi güç modunu kullanıyorsun acaba. ben 1 tane buldum süpermen resmi olan güç modu o da oyuna girişte oyundan attığı için kullanamadım. linkini modlar kısmında paylaşabilir misin

konsol komutu

gsPlayerSuperStrength

Arkadaşlar yapay zekaya iş verince fps düşüyor. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı ?

Lan​:smile::smile::smile:

balyayı nası parçalayıp veriyoruz ineklere arkadaşlar. Bir de bıçkıhaneden veya diğer fabrikaları satın almadan nasıl ürün alabiliriz

Arkadaşlar eski oyunda 4 tuşu ile 3 farklı hız sabitleme kurabiliyorduk. Yeni oyunda kalktı mı bu?

Sifirdan ve zor baslangiç da oynadığim için 17k değerin de bir sözleşme görünce gözlerim açıldi. Yaban havucu hasatı. Hemen sözleşmeyi kabul ettim. Tahminim den daha fazla iş yükü olan bir görevdi. Ama pes etmedim, 2 saate yakın bir hasat başarili bir şekilde gerçekleşti. Hasat belirlenen yere teslim edildi. Fakat görev tamamlanmadı. Görev eksiksiz yapilmasina rağmen %24 teslim edildiğini söyledi. Tavsiye edilen bir kaç yola başvurdum, belgelerim klasörü ile ilgili ayarlara ama çözüm olmadi. En azından bir önceki save dosyama dönebildim. Şimdi 1 gecelik emeğinin çöpe gitmesine mi yanacaksın, oyuna olan iştahının bu kadar saçma hatalar ile darbe yemesine mi yanacaksın.

1 Beğeni

Kontratlara çözüm bulunana kadar kontrat işi yapmayın. Veya göze alıyorsanız yapın. Kontratlarda farklı farklı sorun yaşayanlar mevcut.

Rtx3050 8gb ekran kartı ve i5 10400f işlemci var. Çok yüksek grafik ayarlarında ayna 0, gölge 1 yaparak 50-60 FPS alıyorum ancsk sorun şurada;

Dlss balance veya qulity yaptığımda özellikle tarla sürerken veya hasar ederken tarlada görüntü bulanıklaşma oluşuyor. Genel ayarları ultraya da alsam low’a da alsam değişmiyor. Özellikle sürerken geri baktığımda daha çok bulanıklaşma oluyor.

Dlss kapalı, taa açık yaptığımda ise bulanıklaşma büyük oranda gidiyor ancak çok nadir oluşuyor fakat bu sefer de FPS 35-40 aralığında seyrediyor.

Bu değerler normal midir. Bu sorunu yaşayan başka var mı? Bir de son olarak dlss ile taa hangisi daha iyi sizce

arkadaşlar ot ve saman balyasını toz haline nasıl getiriyoruz acaba bilen var mı

galeriden mikser vagon alacaksın

Bugün birçok mod piyasaya sürüldü ancak kullanışlı bir mod henüz gelmedi. Oyunun yavaş yavaş 1 ayına yaklaşıyoruz ve umarım bu süreç böyle gitmez. Çöp modlar yordu artık. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Şu Manual Attach modu nerede ya… Önceki serilerde ilk haftadan gelen modları hala bekliyoruz.

Fs 22 den beklediğim modlar bile daha gelmedi ne zaman gelirse