Bende de nasıl olduysa gtx 1650 ile oyun yağ gibi akıyordu aynı şekilde mesela rdr 2 yide yüksek ayarlarda 45-50 fps arası oynuyordum (fs serisi ile rdr 2 yi kıyaslamıyorum )umarım fs 25 te optimizasyon yönünden bi problem yaratmaz
Optimizasyon hakkında yukarıda yazan arkadaşlara katılıyorum fs22’de pc ultrada bile açsa gereksiz droplar oluyor umarım yeni oyunda olmaz.Ben ayrıyeten oyuna gelen yeniliklerin topluluğun büyük kısmını mutlu edeceğini düşünüyorum.Çünkü fs serisi ile rekabet edecek oyunlar yok nedense aslında çok da değil 1-2 oyun rekabet etse belki öne çıkmak için daha fazla yenilik getirecekler.Bir de oyunda raytracing,dlss,fg gibi grafik ayarları da olur herhalde.
Arazi deformasyonu kalıcı değil.Aynı lastik izleri gibi.Oyundan çıktığınızda sıfırlanıyor.
Sadece tarlalarda değil haritanın her yerinde deformasyon mümkün.
Arazinin tipine göre farklılık gösteriyormuş deformasyon.Ancak saplanıp kalmak mümkün değil.
Spintires gibi birşey yok yani.Fakat modcular bunu
Mutlaka uçuracaklardır.
Daha önce de söylediğim gibi
Tam nokta atışı belirttiğim ve beklediğim gibi bir arazi deformasyonu geldi
Geri kalanını zaten modcular halledecek, inanın bana deformasyonunu bu kadarının gelmesi bile bir şey, spintires gibi bir sistemi beklemekle tamamen kendinizi kandırırdınız, o yüzden tamamen gerçekçi yaklaşarak gelmesi muhtemel şeyi söyledim ve geldi.
O yüzden eğlenmenize bakın, Fs serisi bu zamana kadar modlarla ayakta kaldı zaten hep, oyuncuları oyunda büyük oranda tutan şey modlar, kaçınız oyunu 0 mod ile oynuyor? Şimdi modcuların eline öyle malzemeler geçti ki çok iyi şeyler gelicek, @Ahmet_can_Emekli bu söylediklerinin hepsini modcular çok basit iki script le halledecek zaten çıkıcak harita modlarını dört gözle bekliyorum şimdiden, arazi deformasyonunun kalıcı olmaması performans açısından doğru bir hamle, daha tam anlamıyla göstermediler sadece tarlada gördük ama bakın haritanın her yerinde deformasyon mümkünmüş, ben sadece tarlalarda olmasını bekliyordum, şu ana kadar sadece beklediğim yeniliklerden bir tanesi gelmedi, o da yavru hayvanlar, açıkçası bekliyordum onu da.
Giants işte iyi bir şeyler ekliyorsa mutlaka öteki taraftaki bir şey eksik kalacak alıştık artık, buna mahkumuz
keşke modcular yerine giants yapsaydı bu 2 scriptide bizde görseydik
Yanlış anlamıyorsam şu anki tekerlek izi modu gibi değil, araç fizikleri de bu izlerden biraz da olsa etkilenecek. Yani üzerinden geçtiğimizde hissedilecek gibi duruyor yoksa ben mi öyle görmek istiyorum
Sunucu için haritayı paylaşmaya başlayalım mı
@gampue @SuvariGame_Furkan @HasanOfke
İşin şakası bir yana sunucu olacak mı gene hasan abi
Hasanin askerligi cok daha
Grafikler fena değil. Ne olursa olsun yine beğenilecek. Lakin Amerikan haritası böyle küçük parçalı haritalardan değilde daha büyük daha geniş tarım arazileri ile sunulsa.
Sen halledebildin mi abi
Ekip hasat edebileceğimiz yeni mahsul: Ispanak. Detaylara resmi blog yazısından ulaşabilirsiniz.
Ispanak, pirinç ve geçen oyundan gelen havuç tarımı. Yaptıkları en iyi iş lisans ve tarım ürünleri olabilir. Bir gün hayvanların çeşitliliği ve özelliklerine de bu denli düşerler umarım.
Haftaya Gamescom haftası, yine bol bol görüntü göreceğiz.
iyi, moddan kurtulduk, @kaan
Hayvan animasyonları iyi görünüyor.
Benim aklıma takılan kasırga acaba trailer amaçlı mı yoksa doğa olayları mı gelecek oyuna?
Dolu ve kasırga ekleniyor. @sparteam
https://x.com/farmingsim/status/1826179563166076935?t=v-0G4C6CHNb-20-Ya8MGJQ&s=19