Hayvanlar çok tatlı, hortum ve kasırga olayı dehşetli gözüküyor lakin ağaçların yanından geçerken ağaçlarda yaprak kımıldamıyor. Ulan Giants şu oyuna yıllardır bir fizik eklemedin gittin. Güya adınız F. Simulatör!
Hahahaha, sanki beni duyuyorlar gibi @Gencocan bide erkek hayvan olayı olsa tadından yenmezdi, ama buna da şükür, hiç beklemediğim şeyler geliyor oyuna artık, keçiler de eklenmiş oyuna, yani bunlar alışık olmadığımız şeyler bilirsiniz ya işte Giants.
Bu da Playstation tarafından paylaşılan videonun kapak fotoğrafı, saban ile tarla sürmek böyle gözüküyor.
Göstermeyin bakalım nereye kadar göstermeyeceksiniz
Detaylı oynanış videosu yayınlanmış, arazi deformasyonunda hoşuma gitmeyen tek bir şey var lastiklere kıyasla çok daha geniş bir alan eziliyor, biraz daha lastiklere kıyasla ince bir iz bıraksa daha hoş olurmuş gibi benim kendi düşüncem bilmem siz ne düşünürsünüz, ezilme eni biraz daha küçültülse ve daha keskin olsa daha iyi durur gibi.
yeni doğmuş buzağılar falan ayakta duramıyor düşüyor
@HasanOfke tekrar dan hoşgeldin
GIANTS Software yeni bir blog yayımladı.
Hava Değişikliği: Hortumlar ve Dolu, Sis Olasılığıyla Birlikte…
Riverbend Springs ve dünyanın diğer birçok yerinde, hava durumu daha sık değişecek gibi görünüyor. Gökyüzünde kararan bulutlara bakarken, rüzgarı dinlerken ve çiftçilerin hazırlık yaptığını gözlemlerken, yaklaşan bir hava değişikliği olduğuna dair net işaretler fark edilebilir.
Ağustos yaz gecesi, yerel çiftçiler ve sakinler genel önlemler almaya teşvik ediliyor. Ama önce, aşağıdaki hava raporunu öğrenin ve Farming Simulator 25’i ön sipariş vermeyi unutmayın - 12 Kasım’da geliyor!
Bir Hortum Havada
Çiftçiler Her Yerde Hissediyor
Yarının çocuklarının hayal kurduğu ihtişamlı bir gecede, çiftçiler rüzgarların değiştiğini fark edebilir. Bazı bölgelerde hafif bir hortumun temas etmesi bekleniyor. Çok şiddetli bir şey olmamalı, ancak önlem almak ve açıkta kalan saman balyalarını güvence altına almak her zaman akıllıca olur.
Dolu Yağmaya Başladı
Felaket Yaklaşıyor
*Bale hem felaket hem de balya demek nasıl çevirsem bilemedim, güzel kelime oyunu yapmışlar.
Ayrıca biraz dolu yağışı da bekleniyor. İyi haber şu ki, bu kısa süreli rahatsızlıkların ardından, gökyüzü tekrar açılacak ve güneş parlak bir şekilde yeniden parlayacak. Bu hava olayı geçecek ve kısa sürede tekrar sakin ve güneşli koşullara döneceğiz.
Ekinleri İzleyin
Ağaçlar ve Balyaları Kontrol Edin
Fırtına geçtikten sonra, yerel çiftçilerin tarlalarını herhangi bir yıkım için kontrol etmeleri ve mahsuller üzerindeki etkileri değerlendirmeleri tavsiye ediliyor. Hortum meraklıları hava olayını güvenli bir mesafeden gözlemleyebilir, ancak çiftçiler hava olaylarının mahsullerin bir kısmını yok etme potansiyeli taşıdığı gerçeğini göz ardı edemezler.
Riverbend Springs’de, 36 yaşındaki yeni çiftçi David ile görüştük: “Diğer çiftçiler hazırlık yapmak için koşuştururken, ben pek önemsemedim. Bu işlere oldukça yabancıyım, biliyorsunuz.”
Dersini almış olan eski beyaz yakalı çalışan, oldukça küçük bir arazide mahsullerinin yarısını ve açıkta bıraktığı tüm balyalarını kaybetti. “Hatta kulübem bile hasar gördü” diye ekledi, doğanın ona daha da zarar verdiğini belirterek üzgün bir ifadeyle konuştu. Çok daha büyük arazi boyutlarına göre diğer çiftçiler nispeten hafif atlatmış görünüyor.
Bu sırada, Riverbend Springs’in yerel oduncusu ve ormancısı, fırtınadan etkilenen ölü ağaçlarla ilgilenirken yorum yapmak için müsait değildi. “Bazılarımız önemli görevleri yerine getiriyor. Lütfen düşmüş yoldaşlarıma bakarken bana huzur verin” dedi somurtkan bir tonla, ardından ekledi: “Kameramanınızın içeceklerle keyif sürdüğünü fark ettim. Ormanı terk ederken çöp bırakmamanızı şiddetle tavsiye ederim.”
Güneşin Doğuşunu İzleyin
Huzur İçin
Emekli çiftçi Walter ile konuşma şansımız oldu. Son hava değişiklikleri hakkındaki görüşlerini paylaştı. “İyi hava, eninde sonunda kötü havayı takip eder,” dedi 72 yaşındaki çiftçi, değişen koşulları değerlendirirken. “Ama o kalın sisin nereden geldiğini bilmiyorum. Muhtemelen Değişim Rüzgarı ile gelmiştir.”
Hava hakkında daha fazla çiftçilik bilgisi verip veremeyeceği sorulduğunda, Walter klasik bir cevap verdi: “Yağmura bağlı olarak konuşuruz.” Kasım ayında Riverbend Springs’e dönerek yerel çiftçilik topluluğu üzerindeki hava etkilerini inceleyeceğiz. Belki siz de ziyaret edip yerel halkla birkaç soru sormak istersiniz.
Tüm araçların listesini ne zaman yayınlayacak acaba bunlar bilen var mı ? veya gerçek oynanım videosunda mağaza gösterimi gibi.
Topluluk koordinatoru Kermit’in, sorulari cevapladigi bir roportaj yayinlandi, cogu soruyu gecistirdi ama aralardan ufak tefek bilgiler geldi.
- Tornado yilda en fazla bir kere olacakmis, her yil olacaginin garantisi yokmus, direkt tornado ya da verecegi hasar ayarlardan kapanabilecekmis.
- Asya haritasi Tokyo Gameshow’da gosterilecekmis. (26-29 Eylul)
- Avrupa haritasi FS22 Premium ile eklenen Zielonka olacakmis.
- Amerika haritasi Mississippi’den esinlenilmis plakalar ona gore yapilacakmis, trailerda Arkansas’i gormustuk benim tahminim ikisinin siniri olabilir, nehrin bi tarafi Arkansas digeri Mississippi…
- Macdon, ilk gunden modculara sunulacakmis, ilk gun modlarina izin vereceklermis.
- Yeni markalar tabiki olacak (International Eagle ve Merlo onaylandi)
- Eski markalar olabildigince korunmaya calisilacakmis, ilk gunden eklenmese bile mod ve free content update ile gelecekmis.
- Kubota’nin bazi ekipmanlari ilk gun olacakmis ama update ile sonradan yenileri gelecekmis.
- Iseki tek Japon markasi olmayacakmis, baska Japon markalar da gelecekmis.
- Camda yagmur damlasi olayi su an icin kesin degilmis ama gelistiriciler kendi icinde mutlaka yapmaliyiz diyormus.
- 3rd person kamera icin kesin bir sey soylenmedi ama cumlelerinden bana uzerine calisiliyomus gibi geldi.
Havayla ilgili yağmurla ilgili bu kadar gelişmeyi yapıp da aracın içindeyken yağmur yağarken su damlaları cama düşmezse harbiden saçmalık olur, geliştiriciler doğru düşünüyor mutlaka yapmaları gerekiyor.
FS 25 çıkana kadar FS 22 diyetimiz devam etmektedir. Üzgünüm ama her defasında böyle oluyor. Giderek bu süre artıyor.
Gamescom’dan yeni haber var, oyuna bezelye eklenmiş.
Kaynak
fact sheetler başladı
O açıklanmayan soru işareti olan ürünlerden birisi bezelye işte, orada gözüken sarımsı soya fasulyesi, yani dolayısıyla sanırım tek bir ürün kaldı görmediğimiz.
doğru, soya fasülyesini unutmușum. o da yine bezelye olabilir, aynı pirinç gibi olgun ve yaş bezelye…
Yeni icerikler gelmeye devam ediyor;
Soyanin rengini tekrar yesil yapmislar karisiklik ortadan kalkti.
Bezelye logosu da ortaya cikti.
Son olarak yesil fasulyeyi de ekili olarak goruyoruz.