Farming Simulator 25 [Ana Konu]

4 Beğeni

https://www.instagram.com/p/C_ibwrLKFxi/?igsh=bWZyM2VoY29za3Nu

4 Beğeni

Hmm, biber mantar soğan, güzel.

Feribot sisteminin detaylari geldi.

Aracla uygun sekilde park ediyorsunuz, ardindan etkilesim tusuna basiyorsunuz ve animasyon devreye giriyor. Ilk olarak giristeki bariyer kapaniyor ardindan feribot hareket ediyor.

Hareket esnasinda aractan disari cikip yaya olarak gezebiliyorsunuz; ancak arac hareket etmiyor. Karsiya gecip karsinin bariyeri acildiginda aracin kilidi devredisi kaliyor.

Amerikan haritasinda bu iki noktada feribot kullanabilecegiz.

7 Beğeni

3 Beğeni

Zemin deformasyonunda iyileştirme görüyor gibiyim sanki, lastik izleri de tamamen belirgin artık, gamescom da gördüğümüz görüntülerde toprak eziliyordu fakat ezilen yer düz bir tabaka oluyordu lastik izleri yine eski usül bir texture şeklindeydi, fakat bu videoda çok iyi gözüküyor lastik izleri falan da gerçekten deforme ediyor araziyi, 10. saniyede demek istediğimi daha iyi anlarsınız.

1 Beğeni

4 Beğeni

toprağı ezebilmek gerçekten güzel.

neyse fs 25 çıktığında muhtemelen kendi projemizle uğraşacağım ancak 2 hafta boyunca yayın yapabilirim. multiplayer sunucu için şimdiden oynayacak kişileri seçmemiz gerek. çok sürekli olamaz. verygames tekrar evet derse açılır.

8 Beğeni

Can abi ben gelebilirim. Microsoft Store’dan satın aldım.

@gampue @SuvariGame_Furkan abilerim gelirse gene eski kadro gibi bende gelmek isterim

ben de gelebilirim.

Bana göre plan yapmayın ben daha evin yolunu doğru düzgün bulamıyorum :rofl:

2 Beğeni

Vallah işin açıkçası şu oyunu artık hiçbir yayın ve video paylaşım olayına girmeden sessizce oynamak isterdim.

7 Beğeni

Tadı öyle çıkıyor zaten abi

5 Beğeni

Aslında ahırlar için biraz daha özelleştirme yapabileceğimiz bir sistem bekliyordum, ama yine sadece binayı koy bitti gitti sistemi var, zaten ahırların içini kendimiz dizayn edebileceğimiz bir sistem gelmeyecek böyle şeylere hiç bir zaman odaklanmadılar, ama en azından çitleri biz kendimiz çekebilsek güzel olurdu, arazimize uygun bir şekilde tasarlayabilirdik hayvanların gezinme alanını, yine bazı şeyler modlara kalıyor.

Yem orda değil ama sen bilirsin :grinning: :man_shrugging:t2:

5 Beğeni

Bir ihtimal pcyi satıp Rog Ally X gibi bişey alırsam işin rengi değişir 45 tako verirken işcileri yönetirim :rofl:

2 Beğeni

Web sitesinde araç ve ekipmanlar listelenmeye başlamış.

1 Beğeni
6 Beğeni

Asya teması pek ilgimi çekmedi desem yanlış mı konuşmuş olurum?
Bi garip duruyor, renk paleti mi desem yani anlayamadım, böyle yedirememişler gibi bir hava var, ya da ben genelde avrupa tarımıyla ilgilendiğim için bana öyle geliyor.

2 Beğeni