Farming Simulator 25 [Ana Konu]

bu sisli ortamlardan şimdiden bunaldım. aslında güzel detaylar eklenmiş ama yine beklenen seviyede olmuş. maalesef aydınlatma istediğimiz seviyeye gelmedi.

ayrıca şu ekin biçerken animasyonların daha iyi olması gerek. binlerce modla oynama özgürlüğü böyle küçük estetik detayları yok ediyor. mahsülleri toplarken biraz daha iyi geçişlerle eğilmeleri, yok olmaları çok iyi olurdu. hala 10 yıl önceki sistemi görüyoruz. bazen insanların sürekli oynamasını sağlayan aptal aptal modlar değildir. bazen göz önündeki saçma sapan eksikler modlarla kapatılacakmış hissini verir ama yine olmaz. küçük detayları unutcaz diye 100 tane birbirinin aynısı mod kurmaya gerek var mıdır?

3 Beğeni

blogtaki yeni görüntüler güzel

3 Beğeni

Asya haritası nedense bana güzel gibi geldi etraf daha canlı gibi duruyor. Ama aklıma takılan bambaşka bir olay var. En başından beri çoğu hava olayını gördük, yağmur, sis, güneşli, bulutlu, hortum vs.vs… ama geçen sene resmi olarak ilk kez gelen kar yağışından bir haber yok hala, veya ben mi denk gelmedim herhangi bir tanıtımda. Umarım geçen seneye göre kar yağışı düzeltilmiştir. 5 dk kar var sonra anında yok oluyordu arasını bir türlü tutturamıyorduk… O kadar kar yağışı için ekipman falan getirdiler kullanamadan kar yok oluyor yerden :smiley:

1 Beğeni

Anlamadığım bir nokta da arazi deformasyonu hangi koşullarda devreye giriyor anlamış değilim, bu paylaşılan videoda hiç bir şey belli değil, bi videoda deformasyon oluyor bir videoda olmuyor, bunu niye bu kadar arka plana attılar onu da anlamış değilim.
Merak ettiğim diğer bir husus ise acaba modcular arazilerin topraklarına custom doku yapabilecekler mi, daha pürüzlü dokular yani, evet oyunda arazi deformasyonu var fakat tarlalarda beklediğim toprak dokusu yok, yine düz duruyor bi bakıma.

1 Beğeni

dokular değişir de derinlik daha önemli benim için yine de limitler bellidir. 1 yılın sonunda modlarda ilerlemeyi göreceğiz nasılsa.
gelen şey devasa bir olay olmadığından buyrun sürekli arazi deforme oluyor dedirtmeye gerek yok. aslında bu spintires snowrunner tadında bir olay olsa zaten her videoda görüntüde kendini belli ederdi.

1 Beğeni

Evet aslında demek istediğim buydu, doku değiştirilebiliyordu zaten, dokudan ziyade işte derinlik vs daha pürüzlü görünen araziler girinti çıkıntı esasında kastetmek istediğim, çünkü gördüğümüz kadarıyla sabanla sürülen tarla hariç genelde aynı şekilde düz bir zemine sahip oluyor işlenen tarlalar, neyse bakalım şurda az bir süre kaldı zaten çıkmasına yine modlarla ayakta kalacak bir oyun. :smiley:

1 Beğeni

Yeni oyunca JCB traktörleri olmayacak mı? JCB kategorisinde “coming soon” yazısı kalkmış. Şimdi bu kadar eksik içerisinde buna mı takıldın, modlarsın diyeceksiniz ama bu oyunda ne kadar çok mod o kadar çok kasma oluyor. :sweat_smile:

oyunun çıkmasına kalmış 1 1.5 ay hala coming soon ile uğraşıyorlar. parasını verip sipariş ettiğimiz oyunda hala tam olarak ne var bilmiyoruz

1 Beğeni

Muhtemelen Free Content Update ile gelicek devamı, yada mod olarak sürecekler, genelde bir önceki oyunda olup da yeni oyunda olmayan araç ve ekipmanları mod olarak yayınlıyorlar daha sonra, Free Content Update ile daha çok daha önceki oyunlarda hiç olmayan araçlar geliyor, veya yeni lisans geliyor.
Bunu FS22 ile yapmaya başladılar açıkçası hoşuma gitti bu sistem, illa ki DLC ile ekipman ve araç gelicek diye bir kural kalmadı artık, bir girmişsin JCB nin traktörü eklenmiş oyuna :smiley:
Kaldı ki mod kütüphanesi inanılmaz geniş oluyor, oyunun bu sistemi mükemmel işliyor yani her şeye her markanın aracına ekipmanına ulaşabiliyorsun, buna bir de işte kendi Free Content Update sistemlerini eklediler, performans konusunda bir şey diyemeyeceğim sonuçta modcuların yaptığı araçları biz bilmiyoruz, fakat şu ana kadar öyle performans sorunu yaratan hiç bir moda denk gelmedim, bazı modlarda gerçekten çok ayrıntı oluyor her sistemi çalışıyor traktör içindeki yani onlarda bile sorunla karşılaşmadım.

2 Beğeni

önceki oyunlarda sevdiğim Steyr 6300 varken fs22 ye getirmediler :smiley:

2 Beğeni

Hiç belli olmuyor valla işte :smiley:

FS22 çıktığı zaman şu görüntüyü gördüğüm zaman başımdan kaynar sular dökülmüştü :smiley: content update ile gelen ekipmanlarını sayma oyunda deutz traktörü yoktu. :smiley:
Mesela Valtra ya da ilk başta 2 traktör varmış sonradan 4 traktör eklemişler, yani zayıf gördükleri büyük markalara sonradan geliyor araç ekipman vs, @FarmerJax muhtemelen JCB de sadece bir ön yükleyiciyle kalmayacaktır anlayacağın :slight_smile: mod veya güncelleme ile gelir daha fazlası.
O kadar çok lisans marka var ki, önceki oyunlardaki araçların ve lisansların hepsini koruma şansları yok, ama her oyun her zaman zaten yeni lisanslar ve araç sayısı yükselerek geliyor.

3 Beğeni

https://youtu.be/xKZu0lsodKM?si=vIxaozPRvdR5qp33

2 Beğeni
2 Beğeni

FS 25 server için PocketHost sponsor olmak istiyor. Verygames ile henüz görüşmedim çünkü FS25 ne yapabileceğimi kestiremiyorum.

4 Beğeni

Açılırsa kaç kişilik olur Hasan abi

@muhammedarikan2572 16 kişilik açarlar da ben o ara ne durumda olurum kestiremiyorum. ya ben kesinlikle oynayacağım da video yayın işi sıkıntı

4 Beğeni
5 Beğeni

böyle şeyler her şeyin çok ama aynı olduğunu göstermeye devam ediyor
biçerdöverin anızdan geçerken bıraktığı lastik izleri güzel

ama çok aynı bea

6 Beğeni

vites arttırıyorlar :smiley: araçla sürekli oynadığımız yerlerin böyle durması harika

4 Beğeni

Çıksada oynasak yav baya iyi şeyler ekliyorlar