Deformasyonda iyileştirmeler var, bu karede çok belirgin, bazı şeyleri erkenden göstermemelerinin sebebi varmış anlaşılan, bu ortamların bir de su ile karıştığını düşünürsek bir de modlarla lastiklerden çıkan efektlerin daha iyi olduğunu düşünürsek harika sonunda harita modcularına çok sağlam malzeme çıktı.
Steamden fs 25 düz sürümü alcamda year pass almak mantıklımı year pass daha pahalı
sana kalmış hocam 1. yılda çıkan dlcleri veriyor.ben standartı aldım(bütün FS serisi steamde fs 25i epicden alsaydım kendimi çıplak hissederdim )
Bize gene retail gönderecekler steamde oynayamam. Yaklaştıkça köylü tarafım azmaya başladı.
Normal sürüm aldım 1200 küsür tlye
Bende steamden aldım epici sevmiyom
Valla ben year 1 pack olan versiyonunu aldım 1 yıl boyunca ne gelirse güncellesin geçsin
Bütçesi uygun olanlar için 1 Year Bundle almak her zaman daha mantıklı zaten
Microsoft store fiyatları güncel fiyattan mı aldığımız fiyattan mı çekecek bilgisi olan var mı
2 Kasım’da belli olacak o yüzden daha var.
eksik yazıları halledeceğim çıkana kadar vaktimiz var
Gene bi npc geldi güzel olcak gibi bakalım yavaştan hype başladı bende
Fs 25 12 kasımda saat kaçta çıkarki?
Çok sık paylaşım yapıyorlar bu güzel bir şey, önümüzdeki günlerde yeni bir trailer görmemiz çok olası, ondan sonra zaten çıkış fakat bu npc olayı bana çok tırt geliyor anladığım kadarıyla artık görevleri veren kişilerde npc iyi hoş ama bunlarla mı uğraşacağım gider kendi çiftliğimle uğraşırım dedemizin bize söyleyeceği şeyler de belli, aynı görev gibi git şurayı biç şunu ekelim tavuk kümesi kuralım vs vs
Perşembe günü NPC’ler blog yazısı gelebilir. Çevredeki statik çiftlik evlerine teker teker yerleştirip görevleri ve uyduruk bir hikayeyi öyle dağıtmışlar. Çeşitlilik işte işin güzeli ağız hareketleri vs. diyaloga girebilme sayesinde modlarda farklı gerçekçi yönlerini görebileceğiz.
evet ev inşaatı olayı geldi