Bu ayrı bir mevzu değil mi? ilk defa böyle paylaşıyor, tamamen bu paylaşılan blogla alakalı mı acaba anlayamadım, blog yazılarını böyle bazı insanlara ekrandan sunduklarını hatırlamıyorum.
büyük firmalar özel eventler yapabiliyor. avrupa veya amerika’da bir sürü insan topluyorlar. giants’ın artık bir eksiği yok. mal sağlam kitle sağlam.
biz gidemeyiz tabii ahhahahah
Hahahha tamam da yani sadece bir blog yazısı paylaşımı için
Oyunun çıkışına kadar bu kadar sık paylaşım yapmalarına rağmen bazı şeyleri açıklamayı yetiştiremeyecekler gibi.
Blog yazısında kaptığım bir nokta kar düz değil, çeşitli yerlerde girinti çıkıntı var umarım sadece bi parallax yanıltmacası değildir, inşaat konusunda ben daha çok peyzaj kısmında bazı yenilikler bekliyordum, ahırların çitlerini kendimiz çekelim falan bunlar hoş olurdu, tamamen sadece binayı koy bitti gitti şeklinden kurtulmuş olurduk, ahırı koyuyoruz kare bir gezinme alan çitle çevrilmiş, saçma yani, sırıtıyor arazide.
Bi çıksaydı fs 25 sabırsızlıkla bekliyom
preview event varsa ay sonu daha çok video göreceğiz demektir. gösterilenleri daha iyi görürüz.
son blogtaki ortamlar gerçekten güzel ve kaliteli duruyor. grafik olarak doyacağımız belli vallah. gördükçe iştah kabarıyor. yeni bir oyunun heyecanı bambaşka ets2de tadamıyoruz dsfdsfs
x.com
önümüzdeki salı göreceğiz videolarını
Anlaşılan her gün bir şey göreceğiz bu hızla gittikçe daha da iştahım kabarıyor, geliyor yine la, nasıl heyecanlanmayalım ki?
performans biraz korkutuyor, full ayarlarda oynayamazsam kıyamet kopar, seriden bi RTX40 serisine mi geçsem bilemedim, elimde mevcut RTX3060 var.
12 Kasımdan önce çıkma ihtimali %kaç acaba
oyunun mu kesinlikle 0
Farming Simulator 25 yeni blog yazısı serisinde inşaatlar, kasaba projeleri ve toplanabilir öğeler tanıtıldı. Artık kendi evlerimizi sıfırdan inşa edebileceğiz. Her harita için çeşitli inşaat görevleri ve kasaba projeleri de yer alıyor.
Seçenek falan eklemişler
katie evlenip mala mülke çökmek mis
farmer dynasty misali
Aynen aklima o geldi. coluk cocuga karismak
Sonunda ufak ufak yaşayan bir ortama geçiyoruz, şimdi aklıma geldi de ticaret falan vs bu tür olaylar gelse ne güzel olur, dinamik bir pazar olmalı, npc lerle ticaret yapabilmek güzel olurdu hayvan alıp satma ürün alıp satma balya alıp satma gibi, sonunda ticaret bu sadece satarken değil alırken de kazanıyorsun
Blog paylaşımlarını da sıklaştırdılar çıkışa kadar her şeyi göreceğiz, yarın bile videolar paylaşıldıktan sonra bir blog yazısı görebiliriz.
youtube shorts videosu çektim onu paylaşıcam birazdan ben normal video çekersem çenem düşüyor uzatıyorum oradan buradan katarak
bkz. roadcraft
birkaç video yapıcam bakalım
keşke biz de bu kadar erkenden çekebilseydik
Trailer görmemiz olası demiştim
Zemin deformasyonu özellik değil de grafiksel bir yenilik olduğu için galiba değinilmemiş