Farming Simulator 25 [Ana Konu]

Karlı ortam bu arada evet güzel duruyor, sistemi çözmüşler oturtmuşlar, önce ki oyunda yere dökülen ürünlere kar texturesi uyarlayıp sistemi ona oturtmuşlardı bu belli oluyordu sırıtıyordu. :smiley:
Ama yeni oyunda sırıtmıyor.
Saat 19:00 da bir çok şey göreceğiz.

2 Beğeni

bu hafta sonu fs25 odaklı bir gündem simülasyon yapalım ya blackops6 var ama olsun

3 Beğeni
1 Beğeni

Sadece dakika 12 ile 14 arasına bakın :star_struck: beklediğim su efekti moda gerek kalmadan oyuna orijinal şekilde eklenmiş. Takip edemiyorum şu anda o kadar çok video var ki :smiley:

2 Beğeni

gps ayarlaması gayet kolay bir sistem olmuş.

2 Beğeni

modlarla çıldırabiliriz :smiley: muhteşem
suyu böyle kontrol edip araziyi de bu materyallere sokmak … baya oynatacak mazeretler bulunur.

5 Beğeni
1 Beğeni

Son görüntülerden sonra hazırlığa başladık, bu sefer Steam’den oynayamayacağım Microsoft Store’dan yazın indirimli haliyle aldığımız için. :smiley:

3 Beğeni

Şu anda tek eksik bulduğum nokta paletli ekipmanlarda arazi deforme olmuyor gibi, bu o ekipmanları kullanma hissini azaltacaktır, şimdi Claas Xerion 12 traktörünü nasıl kullanayım bu durumda? :smiley: umarım çıkışa kadar eklerler, bir de arazileri biraz fazla düz buldum, yani işlenmiş arazi için biraz daha girinti çıkıntı eklenebilirdi diye düşünüyorum, bu kadarını yapıyorsunuz onu da yapın abi be :smiley:

1 Beğeni

Paletli ekipmanların gerçekte de kullanılma sebebi araziyi deforme etmemesi değil mi zaten?

olur mu yine palet izi çıkıyor hallederler ya

Palet izi çıksın zaten demek istediğim normal lastiklilere göre toprağın şekline, ezilmesine çok etki etmemesi

Feedback olayı olacak mı acaba direksiyonlar için onu meral ettim var mı bilgisi olan bu konuda

feedback, fs22 ile zaten gelmişti.

Deforme den kastım öyle tekerleklerdeki gibi bir deforme değil zaten, gördüğüm kadarıyla sadece texture den ibaret eski usül yani, onu değiştirsinler, 15cm batsın değil de 4-5cm batsın mesela, umarım yaparlar, ıslak arazi ne palet dinler ne tekerlek dinler :smiley:

1 Beğeni

Hala tarlada saban sürmeyle ilgili bir şey görmedik, düşünsenize oyun çıkıyormuş mağazadan saban alacaksınız ama oyun uyarı veriyor aldırmıyor henüz hazır değil diye :smiley:

abi hissedilir bi feedback yok bende ayarlar felan mı kapalı acaba özel bir ayarı mevcut mu

fs de geri bildirim yok bende de yok yani. hic dikkat etmedim.

benim için en büyük yenilik mesela snowrunnerdaki feedback gibi bir şeyi fs de de görmek olurdu bambaşka bir tat verirdi

Bazen susarsın fotoğraf konuşur :smiley: :man_shrugging:t2:

Gerçekten bu kabul edilebilir bir şey değil :confused: