Farming Simulator 25 [Ana Konu]

o defarmasyonu fs 22ye getirebilirlerdi ama yapmadılar insanlar tepki göstermedi belliki.(o gerçek tepkiyi hissetselerdi gelirdi)

1 Beğeni

Tam olarak şöyle :smiley:
https://youtube.com/clip/Ugkx-H_4uqYutX-cayHjZyDBpfmrrjGkedYQ?si=XQZ01hed5c1lO81G

6 Beğeni

Artık kullanacağımız balya ipleri bile lisanslı :smiley: https://youtu.be/tdFCbXdWRiQ?si=239cwjZD4Ku2cX04

1 Beğeni

O kadar arazi deformasyonu War Thunder’da bile var, hatta su fiziği daha iyi. Grafik ve lisans işlerinde Giants geliştiriyor geri kalanı mod yapımcılarına kalıyor. Bu zamana kadar gelmesi gerekirdi böyle olunca oyun yerine lisansa para ödemiş oluyor oyuncular.

2 Beğeni

Traktör ile suda sürüş

Alsa mıydım acaba :grin::grin:

1 Beğeni

Su sıçratma efekti nerede dağda mı komedi hep ya

3 Beğeni
Özet

-daha önce atıldı mı bu video bilmiyorum kesit kesit olanları vardı ama birleştirilmiş hali bu

2 Beğeni

Islaklık efektlerinin oyuna eklenmesi çok harika, her şey ıslanıyor artık, traktörler tarlalar yollar, tarlalar yağmur yağdığı zaman ıslanıyor, o kadar çok kabullenmişiz ki artık oyunun değişmeyceğine, hala kabullenemiyorum bazı özelliklerin artık oyunda olacağına :slight_smile: 10 yıl önce de oyun dünyasında olan ama farminge daha yeni gelen bu grafik fizik güncellemelerine seviniyoruz :smiley:
Düşünün ıslanma dokuları daha yeni geliyor oyuna :smiley: artık bazı şeylerde kalıplaşmış bir oyunda da bi anda böyle sıçrayış yapınca insan performanstan endişeleniyor bu sefer.

Söylemeden edemeyeceğim modcular çok çılgın şeyler yapacak… :smiley:

11 Beğeni

Zemin deformasyonuyla ilgili bir kaç yeni bilgi;

5 Beğeni

Meshli hali güzel ancak modlarla derinlik canlı canlı azaltılırsa onn numara olacak. Peyzaj mlfu gibi ancak tam ne dediklerinii bilmiyorum gelince dinleyeceğim. Displacement mappingte sınırları nerede çizecekler görücez. Boş değil ama modculara yine yük bindirmek mantıksız. Bütün arazi zaten temelde displacement ile de oluşuyor. Mesele manipüle etmek. Su öyle güzel olmuş ama ben nasıl sevineyim 2025e girerken çıkacak. :melting_face:

1 Beğeni

Evet yıllardır oyunda olmasını istediğim ıslaklık,su efektleri ve fs2008’den kalan yağmur efektinin nihayet değiştirilmesi süper olmuş,ben bir de mevsimsel değişimleri,örneğin kış mevsiminde araçların üzerinde kar birikmesi,tipi şeklinde kar yağışı,rüzgar efektleri vb. gibi birçok şeyi çok merak ediyorum,elbet göstereceklerdir herhalde çünkü oyunun çıkışına daha kaç ay var çünkü.Serinin bütün oyunlarına sahibim ama bu sefer ilk kez daha çok heyecanlıyım :blush:

3 Beğeni
2 Beğeni

Bunu bizim yüklememiz da çok güzel bir detay benim için. Nedendir bilmiyorum ama FS25 için şimdiden Hof Bergmann beklemeye başladım.

2 Beğeni

5 Beğeni

Çok büyük yenilik gerçekten zamanın ötesindw adımlar :melting_face:

5 Beğeni

FS17’de yayaların üstüne yürüyünce konuşuyorlardı, o tarzda bir şey herhalde. Sonraki oyunlarda yok.

Aşırı aşırı bi beklentiye girmeyin bence agalar. Hala kartondan traktör sürülüyor, uçurup kaçırdığınız su efekti düğmeye bastıktan sonra kalıp halinde renk değiştirip ıslanan koskoca tarla oluyo. Npc konuşacak :rofl: gidin bi my summer car npc lerine bakın. Yıllardır bütün seriyi alır oynarım, hemde @HasanOfke bilir öyle böyle oynamak değildir bizimkisi. 3 4 bin saatlerden bahsediyorum. Öyle çok abartılacak derecede bir gelişme yok. Çim biçiyo adam, hala sadece tarla olarak belirlediği yerdeki çimler cizgi halinde makine taşsa da belirlenen yeri biçiyor. Pirinç gelmiş iyi hoş da, zaten modlarla bir sürü şey ekip biçebiliyorduk? Birisi yazmış war thunder toprak zemini olayını, haklı adam. Fazla gaza gelip de serinin en iyisi gibi lanse olmasına gerek yok. Her sene aldık oynadık bunu da alıp oynayacağız :rofl:

3 Beğeni

Okuduğum en haklı yorumlardan olabilir ya.
EN başta şu görsellerdeki iyileşme olayının optimizasyonu nasıl olacak diye düşünüyorum.
Son FS22’de benim emektar gtx 970 ağlıyordu mesela ama gel gelelim Cyberpunk’da yağ gibi akıyordu. Ne yazık ki getirilen yenilikler hele ilk zamanlarda hatalarla birlikte çoğu kartı gereksiz şekilde zorlayacakmış gibime geliyor inşallah yanılırım.
Yeni oyun için tabii ki umutluyum en azından biraz uğraşılmış ama sanki daha baştan zemin olayının fos çıkması gibi bazı şeyler fos çıkacakmış gibime geliyor.

3 Beğeni