Şimdi kendi fikirlerimi söylemek istiyorum, ilginç bir şekilde beni bu kez yanılttı Giants, açıkçası hiç bir şekilde beklemiyordum gerçekçi fiziklere sahip su materyalini, gerçekçi su fizikleri var yani, tek gördüğüm eksiklik burda lastiklere güzel bi su sıçrama efekti yapılabilirdi ama modcular bunu halledecektir zaten, ha yine bazı noktalarda Giants acemiliği dediğim noktalar vardı görüntülerde, mesela aşağıdaki görüntü
önceki oyunlarda bu problem yokken neden fs19 fs22 ve fs25 de bu var anlayamadım, pürüzsüz geçişler değil de kare kare şekilde geçişler var tarla kenarlarında, önceki oyunlarda çok daha pürüzsüz geçişler vardı tarla kenarlarında.
Bunların dışında şu arka planda akan görüntü dikkatimi çekti, açın tekrar izleyin bu görüntüyü kasıtlı olarak yapılmış belli, videoda arazi deformasyonuyla ilgili bir şey göremedik ama arkada bu akan görüntüde traktörün sürekli tarlada gidiyor olması kasıtlı olarak yapılmış bir şey, yani toprak dokusunda da güzel şeyler olacak, lastiklerin konumu falan şüphelenmemek elde değil, neden göstermedikleri konusunda bir fikrim yok galiba bilerek saklıyorlar şu anlık, tamamen ayrı tanıtacaklar galiba.
Oyun içi arayüz çok hoşuma gitti, önceki oyunlar bana sade ve cansız geliyordu, yeşil renk yakışmış.
Özetle şahsi düşüncem oyun maalesef yine olmuş

Ben FS25 deki gelişmelerden memnunum şu ana kadar daha çok az şey görmemize rağmen gayet kafi bu gelişmeler, hele hele gerçekçi su fiziği

Araç fizikleri konusunda bir gelişme görememizin sebebi kendimce şu yüzden olduğunu düşünüyorum, oyunda çok fazla araç ekipman farklı tip de makine var, bunları baştan sona ele almanın kolay olduğunu düşünmüyorum, bu yüzden belli bir temelin üzerinde devam ettiklerini düşünüyorum, bir motorda yapılması çok kolay bir şey başka bir motorda çok zor olabiliyor, temeli nasıl kurduklarına bağlı.
Daha göreceğimiz çok şey var, şu anda oyun beni mutlu etti, lakin arazi deformasyonunu görmemiz gerekiyor, yorumlarda baya tepki gösteren olmuş.