Farming Simulator 25 [Ana Konu]

Yıllardır şu serzeniş, şu oyun serisinde tamamen fiziksel dinamik zemini ne zaman göreceğiz çok merak ediyorum :sweat_smile:
öyle aman aman snowrunner gibi bir şey beklemiyorum ki, izler fiziksel olsun hafif zemin deformasyon olsun yeter snowrunnerin hafif versiyonu gibi düşünün zorluğu olmayan, ya en azından iş yaptığımız tarlalara bari gelse, C&C yi hatırlayın sadece tarlalarda dinamik arazi vardı, hiç bir şey yapmıyorlarsa modcuların önünü açsınlar onlar bari yapsın…
Benim beklediğim gerçekçi toprak dokusu öyle traktör batsın çıkmasın uğraşalım değil ki, oynanışa etki etmeyen ama göze hoş gelen tarlada çalıştığımızı hissettiren hiç olmazsa traktörün geçtiği yerlerdeki izler biraz ezilsin, bu kadar, ya umarım bunla ilgili bir şeyler vardır artık yani, çeltik olayına falan giriyorsun abi :smiley: su fiziksel hiç bir özelliğe sahip olmadıktan sonra ne yapalım o tarlada çeltiği? böyle sadece efekt falan kurtarmaz bu devirde yıl 2024, su gerçekçi fiziksel dalgalara sahip olmalı, ama karşılaşacağımız manzara belli o yüzden pek beklentiye girmeye gerek yok :slight_smile:
bi giricez çeltik tarlasına su öyle duruyor kağıt gibi, efektlerle kurtarmaya çalışmışlar falan olacak durumu, umarım yanılırım bir kez olsun, bir kaç güne ne olup ne bittiği belli olur zaten.
Ne dersek diyelim ama her zamanki gibi yine heyecanlıyız, sonuçta Farming Simulator :smiley:

2 Beğeni