Çıkardığı en kral seslerden olabilir.
Knox’un Magnum’u, ve def ile Gloover Range T dahil Renault tırlarda vazgeçilmez seslerden olacak ![]()
![]()
Herkese merhaba daha yeni 2007 travego 15-17 modu buldum manifest.sii değiştirmeden bende road to heavyde çalıştı oyuncuyusbismapi 2k24te çalışırmı bilmiyorum / mod linki Mercedes Benz Travego 15 17 SHD 1.40 - ETS 2 mods, Ets2 map, Euro truck simulator 2 mods download
süper teşekkürlerr
https://www.patreon.com/posts/new-update-0-4-1-137802811
para olayına girmeden objektif olarak efsane ötesi bir olay. tablet, telefon Allah ne verdiyse entegre ediyorsunuz, eş zamanlı harita olayı ETS ve ATS için.
manyak bişii la bu ![]()
Kar modunda sürekli alışık olduğumuz Grimes’in kar modu yerine Kass’ın yaptığı bu hava ve kar durumu modunu deneyen kullanan oldu mu? Sanırım bu yılbaşında gelen kar yağışı efektini vs. kullanıyor en son geçen yıl Grimes bende kullanmayı düşünüyorum demişti ama o şekilde kalmıştı sanırım.
Realistic Brutal Graphics & Weather Winter Snow V2.0 - [Updated 12-Sept-2025] - SCS Software
ETS2 Realistic Brutal Graphics & Weather Winter Snow V2.0
Ekstra+;
bu volvo fh6 serisi için ücretsiz bir ses modu varmı? yada ücretlide olur hayır işlemek isteyen özelden atabilir. ![]()
Bu var bildiğim başka da vardır kesin ücretli veya ücretsiz olarak.
Selamlar 1.1 Ölçektek, 1.55 sürümüne uygun haritaların listesini verebilir misiniz.(Ütopikler hariç)
Ets 2 içinde çalışmaları da mevcutmuş;
More European Cities | Collection from MyGodness | 15 posts | Patreon
Promods ile sorunsuz çalışan Türkiye haritası modu var mı ?
promods uyumlu türkiye haritasi beyond bosphorus ile bırlıkte
yanlış bilmiyorsam bi balkanxp vardı 2k24ü kendi güncelliyip kendi haritası ve promodsla uyumlu yaptıydı 1.56 ve promods 2.76ya güncelledimi emin değilim
Denedim fakat oyun içinde bir türlü aktif edemiyorum
çözebilen var ise anlatırsa çok iyi olur