otobüs olayı gelince bakalım SCS fiziklerde tökezleyecek mi yine, Tiger baba var dert değil yapamazlarsa da
bu tigerin fizik modu benim g29da stabil çalışmıyo nedense
düz yolda giderken direksiyon kendini sağa sola atıyor
1.8.2.5 için bi Türkiye haritası vardı ilçelerinde olduğu o günden beridir başka Türkiye haritası indirip oynamadım
https://www.patreon.com/posts/44584998?collection=92637
bunu dene;) fizik modunun tam üzerine yerleştirebilirsin. bende G920 var. herhangi bir sorun yok ![]()
not: Normalde Rewamped suspencion modunu kullananlar için, o modun içine monteli bu mod. ama yine de doğru tam dönüşler için bunu da kullanmakta sakınca yok.
şimdi mouse kullanan hangisini kullanacak onu anlamadım
harita tavsiyesidir:
şu an SCS standartlarında ETS tarafında açık ara iki harita modu vardır:
biri Altai Map. (öyle böyle bir mod değil) ikincisi de Slovakya - Slovenya rework haritası. mutlaka deneyin. Bratislava üzerinden başlar, Kösice dahil devam eder. Ayrıca mutlaka Promods gereklidir.
Kral, Volvo D13T500A Turbo Compound Euro 6 motorlu 2023 model Volvo FH5 seslerini sıfırdan kaydetmiş. Coming soon ![]()
%50 indirim var kaçırmayın derim.
hadi verirsiniz iki animasyona 50 euro ![]()
bunlar iktidarsız pavel yüzünden oluyor.
sesimizi duydu Krall. Yıllar sonra süper update!
- Tamamen Yeniden Tasarlanmış Ses Paketi: Maksimum gerçekçilik elde etmek için üç farklı bakış açısı için birkaç örnek seti kullanıldı.
- Geliştirilmiş İç Sesler: Kabin içindeki anahtarlar ve sinyaller artık önemli ölçüde daha iyi ve daha otantik sesler çıkarıyor.
- Orijinal ZF TraXon Şanzıman sesleri eklendi.
dahi, Renault Premium DXI460 EEV, Iveco Stralis 420 Euro5 ve Renault Range T460 motor sesleri bundan sonra yayınlanacak sesler olacak. ![]()
Bizim komisyonu da hesaba gönderecek miymiş?
164G olabilir, ama R serisi kasa bu eminim. motor olarak yeni nesil seçmezsen o konfügürasyonlar çıkacaktır muhtemelen. mod olarak RJL içinde de olabilir. bakmak lazım. piyasada modu çok bunun. efsane ötesidir Scania keyfini bilenler için.
Bir çok Scania modunda çalışır diyor. İndirip içine baktım çeşitli araçları eklemiş ama hangileri bilemedim. Oyunun kendi Scania’sın da ve RJL modunda kesin çalışır V8 motor seçince.
Valla beceremedim bir türlü. Cevap için teşekkürler bu arada. Şimdilik kalsın kenarda daha sonra deneyeyim bari.