Scania R & Streamline Modifications 2.2.1 By RJL;Steam Community :: Error - Bu yapımcının modunu taa atölye desteği gelmeden önceleri kullanmaya başlamıştım. Atölyeye düştükten sonra bişiler oldu moda çakışmalar falan oluyo.
(Modları ilk upload ettiğim zamandan beri bi sorunu var nedenini bilmiyorum, kaynak dosyalarını da kaybettim güncelleyemiyorum. O yüzden çalışıp çalışmadıklarını bilmiyorum )
@ZEQHO Hocam program şart. Ama gene deften ayarlamak için bi yöntem var diyebilirim ama pek doğru olmayabilir yapmak. Slotu olan bi modu istediğin gibi, deften kendi aracında çıkacak şekilde ayarlarsan çıkma şansı var. Ama her aracın şekli şemalinin bir olmaması burada yerleri oturmama durumu ortaya çıkabilir. Yani en sağlıklısı programdan kendinin ayarlaman
Benim tavsiyem bu saatten sonra blender. Öğrenmeye isteğim yok diye şahsen girişmedim ben. Zmodeler devri artık bitti bence, blender’dan yapmak daha mantıklı.
50k wheels pack için scs conversion tools gerekli o direk modun blenderda açılabilir versiyonunu paylaşıyor sen alıp conversion tools ile oyuna uyarlıyorsun.