ETS2 // Tandem veya Kırkayak Hakkında

Arkadaşlar merhaba… Uzun zamandır kırkayak veya tandem modları inceliyorum fakat bir sorunla karşılaşıyorum…

Kırkayak kamyonlara uygun yük modu bulamıyorum… Eskiden kırkayak modlarla beraber yük modu da geliyordu ve aracın arkasına dorse bağlanmasına gerek kalmıyordu. Sizin bildiğiniz kırkayak + yük modu olan bir mod var mı?

Not: Eski araçlar tercihen daha çok hoşuma gidiyor.

Resimdeki mercedes 1.38 için yapılmış… Bu tarzdan 1.40 ve üzeri için bildiğiniz bir mod varsa ve benimle paylaşırsanız gerçekten mutlu olurum :smiley: İyi oyunlar herkese.

Aracı buldum fakat aynı sorunla yine karşılaştım… Araç Kırkayak oldugu için dorse bağlanamıyor ve yük modu da nasıl kullanılır, entegre edilir bilmiyorum…

Güncel+

Arkadaşlar kırkayak araca nasıl yük alınacağını bilen yok mu?

Kırkayak yük modu: https://sharemods.com/tefxhn8xbvdy/Kirkayak_y__k_modu.rar.html
Bu modu indirip mod yöneticisinden aktif edin. Sonra menüde nakliye piyasası > serbest çalış bölümünden diğerlerinden farklı görünen, diğerlerine göre daha hafif yükleri bulun ve normal iş alırmış gibi alın. Ayrıca bundan sonra mod ile ilgili sorunuz olursa burayı " Euro Truck Simulator 2 - Tavsiye Modlar " kullanıp daha hızlı geri dönüş alabilirsiniz.

Eray, çok teşekkür ederim dostum… Lakin dün bu modu kurmama rağmen Kamaz, kırkayak aracımla serbest piyasa bölümünde yük bulamadım… Aracın da buna uygun olması mı gerekli sizce?

1 Beğeni

Hocam yük modunun mod yöneticisinde yerini, önceliğini yükseltin, araçtan yukarıda olsun. Onun dışında araçla ilgili bilgim yok maalesef.

Hallettim dostum… Yük, Tekirdağ’dan çıkmıyormuş. Çok sonra fark ettim :smiley: Yardımların için teşekkür ederim :slight_smile:

1 Beğeni

Rica ederim, iyi oyunlar.