Euro Truck Simulator 2 - Tavsiye Modlar

Bu kurulum videosuna bakabilirsin.

1 Beğeni

Daha önceden otomatik direksiyon toplama seçeneceği kaldıran birisi kontrol ayarlarını paylaşabilirse çok mutlu olurum

Gerçek firmalar trafik paketi arayanlar buna da bakabilir.Genellikle Hollanda şirketleri var.

yok mu yav

Hocam bahsettiğiniz ayarı anlamadım ki atabilirim kontrol ayarlarımı ama hangi kısım?

Hocam önceden streering autocenter kapatma seçeneği vardı fakat artık yok ve bundan dolayı direksiyon kendisi otomatik topluyor. Gamepad ile oynadığım için de ortaya kötü bir sürüş çıkıyor, eğer eskiden kalan streering autocenter ayarı kapalı olan bir profiliniz varsa onu atma şansınız var mı diye rica etmiştim :slight_smile:

Emin olamadım ama denemek istersen profilimi özelden yolluyorum birazdan bir bak direksiyon hareketi ile alakalı kısmen aynı problemi yaşadığımdan eski profillerimdeki config ve profil dosyasını kullanıyorum, yeni profil açınca kontrol ayarları ile alakalı rahatsız edici durum oluyordu belki de bahsettiğin şey olabilir.

1 Beğeni

bildiğiniz güzel sonbahar modu var mı? :pray: steam atölyede güncel olan 1 tane buldum onda da hava mor gözüküyor.

PNG var ama ücretli bir mod.

ücretsiz daha iyi olur tabii ki ama sanırım şu aralar ücretsiz şekilde herhangi bir sonbahar modu yok. steamdeki tek modun 1.57’ye güncellenmesini beklemeliyim sanırım. teşekkürler.

Bunun dışında ücretsiz ve güncel mod yok galiba.

1 Beğeni

pavel görüyor musun? sen çıkarmadıkça millet mağdur. zirzoplara para kazandırmak zorunda kalıyor. bitir artık şu süreci ez kafalarını.

1 Beğeni

Özellikle snowymoon’a para kazandırmak kötü adamın modu kiralık scs software yağmur yansıtmalarını hâla düzeltmedi ssr ve yağmur yansıtmalarını getirse yetiyor bu adamlara para verilmesi canımı sıkıyor

indirdim yol kaplamaları yok oldu aşağı uçtum direkt :smiley: ama beğendim hocam 1.57 uyumluluğu gelince aktif ederim artık.